ejnebi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 evden server kurmak istiyorum ama bunun nasıl olacağını bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz?
Brook Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Önce bi aramayı deneseydin daha iyi olurdu belliki yenisin buralarda bundan sonra araştırmadan post açma lütfen. Burdan bulabilirsin[signature][hline]I Only Die For This Woman
Rancour Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Sitede derin bir araştirma yaparsan evinden server acarsin. Eyer sitede aradin bulamadin sanmiyorum öle bişe olsun özel mesaj ile alan yetkililerine ulaşman yeterli olucakdir.
Kronos Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 napacaksın herif ejnebi :)[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor..
DIEMASTER Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 http://www.paticik.com/scripts/ solda frame de KURULUM yazıyor ona tıkla... Kurucagından eminim[signature][hline]Sessiz geldim sessiz giderim,İzlerim bastıgım yerlerdir.Anılarım scp lere attıgım notlarımdır.Şerefim ve asaletim onlarda saklıdır... Amentes Old Developer Indinolla New Developer MSN [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 24 Nisan 2004 05:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar