ejnebi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 evden server kurmak istiyorum ama bunun nasıl olacağını bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Önce bi aramayı deneseydin daha iyi olurdu belliki yenisin buralarda bundan sonra araştırmadan post açma lütfen. Burdan bulabilirsin[signature][hline]I Only Die For This Woman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rancour Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Sitede derin bir araştirma yaparsan evinden server acarsin. Eyer sitede aradin bulamadin sanmiyorum öle bişe olsun özel mesaj ile alan yetkililerine ulaşman yeterli olucakdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 napacaksın herif ejnebi :)[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 http://www.paticik.com/scripts/ solda frame de KURULUM yazıyor ona tıkla... Kurucagından eminim[signature][hline]Sessiz geldim sessiz giderim,İzlerim bastıgım yerlerdir.Anılarım scp lere attıgım notlarımdır.Şerefim ve asaletim onlarda saklıdır... Amentes Old Developer Indinolla New Developer MSN [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 24 Nisan 2004 05:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar