Llama Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Theridone said: Pazaryerinin arkası (tesisler) güzel xD şarap içieriz orda : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Llama said: funq said: 15 ekim çarşamba 19:00 525 oha sen düzenliyodun pardon :P 15 ekim ne la çok uzak tarih ondan zati buluşmalar olmuyor yahu senin içinda açığa çıkmayı bekleyen bi ankaralı varmış.bi hafta kaldın ''la'' yı eksik etmion dilinden:D bebe ye falan başlıcan die korkuorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 angaralıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 o diil de kurtuluş parkında bi büfe var adı angaralı:S ciddi ciddi:D (neyse başlığınızın amacını saptırmayın siz buluşun) :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 üzülme bi gün sen de olursun buluşmalarda cereb :) (ulan amma iyi adammışım da haberim yokmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Ayrıca siz İzmir'lilerin (bahsediceğim olay dolayısıyladır ki kendimi İzmir'li olarak görmemeye başladım) ot, çimen sevdası nedir lan böyle. Alsancak'a gidelim diyoruz, doğru çimlerde yuvarlanmaya çıkıyorsunuz, buluşma planı yapalım diyoruz, yeşillik var mı diye soruyorsunuz. Otlamayı reddediyorum lan, yemişim İzmir buluşmalarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 kış geliyo dolayısıyla cayır cimen daha bi dezavantajlı olur,ritz en ideal yer bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ya yakın olursa planların yapılması zor olur diye dedim, yarın akşam o zaman hadi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 abi kim dedi alsancak cim diye şimdi valla ben gelirsem ritz yada pub buluşması alsacak orta mekan yoksa direk bornova 525 bu 3 yer dışında alkol almam ben *alsancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 türkan şoray :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 525 e gelin bornovada ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 yarın yani 9 ekim perşembe 19:00 525 bornova Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 o halde yarın topic açmak gerekirmi bunu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 madalyaları takmış bana soruyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar