Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ex Parte - Order - Axe Bite Pass (www.exparte.org)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bende Bw'yi 40 yapınca Runepriestimle devam edicem, bu arada geriden çok yoğun bir RP ve AM popülasyonu yetişiyor bizim serverda...

Geçen gün biz 2 RP olarak grup yaptık bir senaryoda bizim tarafta 8 adet healer vardı ve ölümsüz mode-on şeklinde geziyoduk çok eğlenceliydi =) karşı tarafı dot ve insta cast lerle bitirdik ve çizik almadık =)
Mesaj tarihi:
Blackice said:
Kim demiş? biz bütün Runepriest, Archmage ve Warrior Priest class oynayanları destekliyoruz. İcabında El bebek gül bebek muamelesi... =P

hah işte bu koca bir yalan:p millet healer acsın diye böle sölüyolar:) kimsenin iyi heal yaptın bilmem ne dedigi yok ama iki heal kacır ölsün biri o zaman lafı yiyosun:)

healer oynamak karakterin zorlugu yanında psikolojik baskı altında kalan bi class o nedenle kanuni gibi hastası olmayanlar acmasın derim ben:)

sahsen ben bırakıyorum wp mi ( şimdi laflar gelir beceremedin laf atıyorsun diye:P)açmışım chosenı bambaska bi dünyada ohh lvl 10 bilem yaptım hemde 2h gidiyorum misler gibi:P ama aksilik olacak ya actıgım serverda da orderlar heryerde önde ezmişler desti pfft.
Mesaj tarihi:
Yaw millet sucky destro yu bırakıp order'a kaçıyor efil efil bizim Sardius da destro'ya heves ediyo peh peh...

Destro sadece senin açtığın serverda değil serverların çoğunluğunda eziliyor, heryerde destrolar kuru kalabalıktan şikayetçi genelde.

O yüzden gel hazır erkenken dön geri =P haa biraz gönül eğlendiricem destroda diyosan ona lafım yok. Bende açtım 3-5 char eğlendim ezildim döndüm yurduma =)

Edit: Ben artık heal alamayıp ölünce kimseye bişey demiyorum. Veya tam tersi healer ile oynarken dps ler beni korumuyorsada.
İki tarafıda oynayınca anlıyosun neyin ne olduğunu.
Mesaj tarihi:
bune olm,bende açıyorum özmighty diye kendi kendime konuşacam :)

noob healer kanuni,gel yavrucum gel biz seviyoruz healerları sen bakma sardius a o işine gelince dps işine gelince healerım diyor :)
Mesaj tarihi:
ben gectim destoya denge degişti be:p katliam yaptik resmen hirn de:) baktım cocuklar samar oğlanı olmuş tier 1 sc de el attım olaya bi rahatladılar:)ilk baslarda heal falan gelmiyodu ama baktılar ki salam bi chosen yarıyor ortalıgı "hmm bu adama sahip cıkalım "dediler hehe.

yaw işime gelme olayı degil healer oynamak harbi zor. şimdi millet konusuyor kardeşim heal meal diye ama millet sadece aldıgı heale bakıyor ama arkada bu adam salamdamı, kıcını kollayan var mı düşünmek yok :p sora ben pure healer da degilim ki yaw arada bi 2 dmg vurasım geliyor sora yiyoruz zılgıtı:)
wp= combata dalan, dps yapan arada grp heal atan, shield acan duruma göre dps veya AC aura acan bi class. bizden arkada durup heal atmamızı beklerseniz hayal kırıklıgı olur:)

RP leri diziceksin arkaya wp de ortada hem dps ye yardımcı olacak hemde healerlara olay budur baskası yok:)
Mesaj tarihi:
bişi daha ekliyeyim :) bu oyunda classları herkes farklı degerlendiriyor. kimine göre mesela swordmaster daha iyi tanklık yapıyor diyor kimi IB. bence swordmaster 2h melee dps gitmeli. aynı sekilde black orc chosen olayı. black orc en iyi tank olarak görülüyor sahsımca chosen da 2h gitmeli. dps işi sadece caster veya we/wh ye bırakılmamalı cünkü dayanıklı degiller cok fazla heallede ilgisi yok cünkü heal dayanmıyor onlara :)

agır armor giyen, orta hallide dps yapan class lar olmalı ki şimdi bi swordmaster acıp 2h gitsem onada laf edilecek :p

bir arkadasımızın SM yi tank olarak begenmesi veya bir digerinin wp yi healer olarak begenmesi bu karakterleri tank veya healer yapmaz bence. wp ile ilgili yabancı forumlarda dünya kadar yazı okudum ama arkada durupda heal atan bir kimse ye rastlamadım. hatta elemanın biri eleştirmiş "wp nedir? healer degilmisiniz?" diye millet yardırmış önce charları öğren öyle gel diye:)
Mesaj tarihi:
Nomak said:
Aynende dest mi oldun sen bakayım ?

temepmde karanlık bulutlar dolaşıyor, beynimde fısıldamalar var, bilmiyorum neler oluyor:)

eh blackin dedigi gibi biraz kafa dagıtayım dedim ama tabi dagıtıp toparlayamamak da var:D sahsen chosen la baya eglendim 2 sc yapim derken 10 oldum. 2 quest yapim derken 20 olursa dönüşü olmayabilir :p
Mesaj tarihi:
chosen lvl 10 iken 10 15k dpslerde dolaniyordum 2h ile.pek bir kesici pek bir dps çi oldum :P tabi arkamdaki 1 zealot ile arkadaş black orcda katlı sağladı.7 dk bayrağı savunduk diyebilirim.orderda pes etmiyor beni öldüremedikçe saldırdılar black orc ta saolsun ölmüyor kendi kendini healliyor.sonucu 1. ve 2.sıra chosen ile blackorcun oldu.
Mesaj tarihi:
sardius said:
Nomak said:
Aynende dest mi oldun sen bakayım ?

temepmde karanlık bulutlar dolaşıyor, beynimde fısıldamalar var, bilmiyorum neler oluyor:)

eh blackin dedigi gibi biraz kafa dagıtayım dedim ama tabi dagıtıp toparlayamamak da var:D sahsen chosen la baya eglendim 2 sc yapim derken 10 oldum. 2 quest yapim derken 20 olursa dönüşü olmayabilir :p

Bende WP yi roll edebilirim orderda başka classa çok zayıf ihtimallede deste.Eğlenmene bak sen : ) update inceledim sınıflar için beklediğim hiç bir şey yok umarım 2. patch birşeyler gelir, tereyağ gibi WE kesilmekten sıkıldım...Wrath treeyide şekle sokarlar umarım heal var diye bu kadar eziyet çekmememiz lazım : ( :/
Mesaj tarihi:
Bogachan said:
WP chosen dan daha iyi dps yapar ben diyim millet konusuyo diye vazgeçme yazık edersin kendine :)

valla chosen ile cok oynamadım ama sanmıyorum wp nin daha fazla yapacagini. tabi 2h ve full dread giden bi chosen icin konusuyorum. ilerki lvl larda nolur bilmem ama lvl 9 da sc ye girdigimde önüme cıkan bütün wp leri kagıt gibi kestim :p

içimde acımadı degil wp keserken :)
Mesaj tarihi:
Kötü WP lermiş onlar =P becerememişler... yoksa sen daha iyi bilirsin ki tank class la wp kesmek 15dk lık sc içine bile sığmayabilir... Ben Witch Elf ile bile kesemiyodum WP leri.
Mesaj tarihi:
Kanuni said:
diger turlu bir anlami yokki.. savasci ol saldir onu npc ve moblarda beceriyor .. uzgunum healer olmam lazim gerisi yalan.

sen bana kac tane healer mob gordun onu de ?

anca bosslarin yaninda add moblari seklindedir. %99.99 tum moblar saldirgandirlar mmolarda. ben healer olmaliyim ki fark olsun. yoksa ne farkim kaldi bir mobdan :( sizlerin ne farki varki bana saldiran moblardan :( neden saldiriyorsunuz ? heal varken ? savasma healle demisler :(

healer!

Valla healer mob mevcuttur. Oyunu oynasan gorursun ...:(
Mesaj tarihi:
lam çilekice... daha dün vent'de healerim nerede diyerek healerlari cepte tasinan ve heali olmazsa olmaz olsun boyle adam dedirten laflar ediyordun...:P
Mesaj tarihi:
Caine said:
Kanuni said:
diger turlu bir anlami yokki.. savasci ol saldir onu npc ve moblarda beceriyor .. uzgunum healer olmam lazim gerisi yalan.

sen bana kac tane healer mob gordun onu de ?

anca bosslarin yaninda add moblari seklindedir. %99.99 tum moblar saldirgandirlar mmolarda. ben healer olmaliyim ki fark olsun. yoksa ne farkim kaldi bir mobdan :( sizlerin ne farki varki bana saldiran moblardan :( neden saldiriyorsunuz ? heal varken ? savasma healle demisler :(

healer!

Valla healer mob mevcuttur. Oyunu oynasan gorursun ...:(

neden?
Mesaj tarihi:
Bogachan said:
Abi WP healerın alası zaten git salvation grup healler canavar :)

2 yandan group heal : ) 1 balon shield ıh ıh düz healer mantıklı geliyor bana bu aralar...Armor avantajımız var ama gözle görülcek kadar değil.
  • Yeni Oluştur...