Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ex Parte - Order - Axe Bite Pass (www.exparte.org)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eee önce sen bizden misin bi karar verde ona göre bende biliyim cüce mi savunuyorum yoksa cüce kılığında pis bi orc mu =P

Orc da cüce kılığına bi girer ki lol
Mesaj tarihi:
Bedenimi satın alabilirsiniz ama ruhumu asla :P
Destro forever efendim :P
Ama tabi oylama yapıp %20 xp bonusla gidip başka yerde destro açalım diyorsan sana destek olurum ben ;)

Ayrıcana Chosen efendim, orc deil :P
Mesaj tarihi:
Orclara pis demek iltifat gibi bişey... choosen dersen mutant işte, bizim empire da işe yaramayanların arpasını fazla kaçırmışlar olmuş sana choosen =P

O %20 bonus içinde Full Order / Med Dest server bulman lazım ki bak bakiim öyle bişey varmı hiç =) ancak orderlar alır diğer serverlarda o bonusu.
Mesaj tarihi:
Yok bize yakışmaz bonus monus... bu halimizle heryerde ağlıyor destro lar order çok OP bütün classlarımız onlarınkinden iyi genede senaryolarda bizi eziyolar diye.

Bide %20 bonus alırsak gözyaşlarında boğuluruz... peh!
Mesaj tarihi:
Sc ler olmasa sağ üst köşede mavilik göremiycez zaten... Anca zerg powaa başka bi halt yok destro da...

Bu arada dün T4 de 2 sc yaptım diyorum ya, bizim rankler 30-33 arası destro 35-40 arası paso ama kaybettiğimiz senaryoda bile dövdük adamları çok ilginçti 500-400 filan kaybettik ama bizim taraf rankler düşük olmasına rağmen daha fazla xp aldı...
Mesaj tarihi:
a.a.k.y.o.d.p destroları ne pre-made kasıyor ne baska bisey. pre-made olmayan bir gruba denk gelince genelde alıyor destro ama dun 3 oyun 1 tane bile healer olmadan oynadık. E dogal sonucu olarak da elimizde İnevitable city'i dolastik.

Destrolardan anca zergling olur. Terran medic'i bir boy fazla geliyor bizim tarafa... harala gürele allah ne verdiyse mode on her daim...
Mesaj tarihi:
Dedik size order yönetir diye ama dinletemedik... =)

Healer olsada alıyoruz, olmasada alıyoruz. Dün uzun bi süre reno bizim 12 kişilik grubun tek Healerıydı ama +100K heal performansıyla, e bizimde naçizane katkılarımızla =P gene furduk destronun kafasına her senaryoda...

Abartmıyorum, dün min 20-25 senaryo yaptık en fazla 4-5 tanesini Destro ucu ucuna aldı... Ama bunda pre-made grubun + ventrilo nun çok büyük faydası var kabul etmek lazım...
Mesaj tarihi:
lam dun 2 oyun alabildik onlarda da AD ve CLIFF premadeleri yoktu.

Bir de benim giridklerimde daha 40 goremedim. 40 olan birakiyor scenario isini galiba. rank icin genelde artik alanlarda kasıyorlar. 30 olup selam veren scenarioya giriyo. Minimum 2 tane leech var zaten. kalanları da healer buldu mu duacısı oluyor. Ama bu sefer de bekle ki yuce healer efendi lutfedip rez atsın. O da nadiren oluyor.

Yani destro scenario iskence. Alayı rvr'de. dun girigim oyunlarda orderlar aglıyor aman da ne yuksek diye destro'nun lvli diye. ama tek 37 bendim kalanı 30-34 du. ben mi yanlıs oyuna girdim dedim. Bu bahsi gecenler R4. Tor anroc'ta yine rahattı destro. Simdi tam iskence oldu scenariolar Ben de biraktim vurdum kendimi PQlara... 30-40 arasının ilk yarısındakiler dusunsun. Niye bozayım sinirlerimi:)

Ya bi de blackicecaaamm birak bu soyledik islerini. Ben hala agirindan sovuyorum order secen aklınıza aklıma geldikce..
Mesaj tarihi:
Cainecaaam, iyi diyosun hoş diyosunda bi çıblag Dark Elf karısı için o çirkin orklar goblinler, süper organize destrolar çekilmez beyaw... ben pişman değilim, arada sırada girip çıblag Witch Elfimle de takılıyorum, bu arada eltharion da Destro lar baya akıllı =P
Mesaj tarihi:
e baska yerde madem destro acacaktınız niye haber vermiyonuz:)

Neyse buyuk ihtimalle haftasonu 40 olurum. sonrasında bi account alip order acarim. Bir de onu denerim .. begenmezsem zaten sana kitlerim faturayı:)
Mesaj tarihi:
hehe sen aç gel 40 olda bir,
dün reno rekor olarak ben yatmadan en son 125k diyordu :)
oha dedim 25 rank 125k heal bide archmage runeden kötü derler hehe
Sc 0 ölerek kapadım birkez tank olarak benim için mucize
(lava bile düşmedim hehe şans işte :P )
Mesaj tarihi:
ya krocanlar bisey soracagim... bizim alaturquadakiler bilmem ne serverinda guild kurmuslar hatta alliance olayına bile girmisler... siz boyle bir naneyi niye denemiyorsunuz.

elinizdeki oyun guild interface ve alliance olayı acisindan en gelismis nanelerden birisi... kullansanıza ?

alliance kurulacak!.... kur!
Mesaj tarihi:
Selam arkadaşlar bende oyuna yeni başladım bundan önce birçok online oyun denedim (wow, archlord 2moons , Knight Online, vb) ama içlerinde en çok ko yu sevdim (oyun olarak wow tam bir oyun olsada) bununda nedeni party ve savaş gir savaş çık :D sistemiydi eğer bir oyun oynuyorsanız ve zevk almak istiyorsanız bence bunun tek yolu arkadaş ortamıdır diye düşününüyorum ve gördüğüm kadarı ile siz bu ortamı kurmuşsunuz benide arkadaş ortamınıza dahil edermisiniz eğer alırsanız sizin serverinize geçiyim yaş 27 her gün 18:00 24:00 saatlerinde onlineyim hafta sonları full :D :D bu arada oyunda warior priest karekterini açmıştım ( nikinide imam koymak istedim ama kabul etmedi :D cok benziyordu ) tekrar o karekteri açmak isterim ( oyunu öğrenme adına en kolay karekter :D ) yada sizin ihtiyacını duyduğunuz ve tafsiye edeceğiniz bir atak karekteride açabilirim
  • Yeni Oluştur...