Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Bekle bekle :=) Kağıt gibi kesilde aklın başına gelsin senin. peh peh koskoca cüceye laf ediyor kalıbına bakmadan :P Sakalımla döverim seni köse
Guru Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 beyin opuyorlar diyene bak insanin omrunu yersin be o ceneyle..
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Dün sizin T3ler Avelorna saldırdılar :P Şehrin kendisine utanmalarıda yok işte hehe ama yatmadan önce sayelerinde 4 veya 5 defa 20 kişi öldür questi bitirdik. Siege weapon kullanmanın tadına vardım sonuna kadar. Sonra Reno beyimiz geçti aletin başına :( o zaman healde atmadı bana öldüm (sigh) Bu arada bir scde 90k heal yaparak çıtayı yükseltti 24 ranki ile daha iyisini bekliyoruz kendisinden :P Birde Mikrofon alsa süper olcak
Guru Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 bir ben gecemedim 90k siniri sanirim, napiyorlar anlamadim, onune gelene hot atip yolluyormusunuz nedir. :P
Blackice Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 özcaine said: neyse en azından solo olarak Ventrilo'nuzu raidledim... o yeter bana... order olmasak da en azından ventiloda gonuller bir ne yapalım... mighty ve szasshole yeterince beyin opuyorlar:) Haha! harbi beyin öpüyolar demiş =P Ama iyi oldu cainecaam özlemişim sarcastic muhabbetini... bide şu destro charını başka serverda açmış olsaydın tam süper olucaktı ama... 8peaks deki gibi server clone da gelmezki Axe Bite'a karakteri başka servera kaydırıp burdakini siler order açardın =)
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Bunu kassın gitsin bir oyun daha alsın :) onunlada gelir burada order açar :P Bizim muhabbetimize dayanamaz nasıl olsa
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 bu özhırbo :) geldi dün vente bir havalarda sizi kesiyorum vs diye sonra senaryoda yerden kalkamadı :) yazık sana cainenim
Blackice Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Haa ondan sesi soluğu çıkmıyo şimdiii... bende diyorum ne oldu =P
özcaine Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mighty_THoR said: bu özhırbo :) geldi dün vente bir havalarda sizi kesiyorum vs diye sonra senaryoda yerden kalkamadı :) yazık sana cainenim lan kazmanın bayrak taşıyanı... senin lvlin benimle aynı scenarioya girmeye yetmez... sen nereden gorecen beni yerlerde... sen otobus beklersin anca bu hızla:) ha yerden kalkmadigim dogru bizim destler gibi mal degil orderlar ... dps gordumu irzina geciyolar.. 8-10 tane cocugum oldu onlara ekmek goturmek icin kasiyorum AHde... dun sana kapak tek item 70 gp den sattim... daha cok kapak takacam sen bu hızla konusursan:) Black icecaaammm... para itin olsun... su char bitsin alirim bi account daha bu serverda order acarim noolcek... szasscim sana da allah vurmus zaten benim socr kafana vursa kac yazar :P
Blackice Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Pişt... R30 dan itibaren T4 senaryolara girilebilio =P
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Yok öle sen t3de bizimlesin bu hafta sonu t4 haram sana :p
Blackice Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Yok dün akşam 2 kere T4 senaryo yaptım bizimkilerle de utanmasa R40 melee ler yanımdan geçerken rüzgarlarından ölücem...
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Şu kaleleri yoklasak artık :D Guild Run woarrh!
özcaine Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 olm 30'dan sonra giriliyoda en son mightycan 25-26 civarında debeleniyordu. Dun de 11:30 da eve geldim oldum bittim modundaydı. Hala aynı yerdedir olsa olsa :)
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 cevap bile vermek istemiyorum :) cümle alem biliyorki benim adım yeter seni kesmeye :)basit bir destro peh buarada bu akşam gene yokum :)
özcaine Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 ne cumle alem biliyor lan... benim civarımda dolasmaya bile capin yetmez.. :) adam avukat oldu order da order modunda ne yasa düzen aşkıymış bu:P olm çıkma karşıma scenarioda pelerinimle sopalarım seni.
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Blackice said: Yok dün akşam 2 kere T4 senaryo yaptım bizimkilerle de utanmasa R40 melee ler yanımdan geçerken rüzgarlarından ölücem... Sen zaten 7/24 yatıyosun yerde ;) peşine bir healer bir tank heba olsa anca yaşıyorsun :P
Blackice Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Öyle deme BW OP! Sanırım bu OP yerleri ÖP anlamındaymış... =P
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 BW OP olabilir sen ÖPsün hehe :p kesin senden kaynaklı
özcaine Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 szasshole T4de dustuyse aksam ziplayayım cesedinin ustunde... nasilsa bizim destrolar mal alayı tanka dalıyo... koyarım bi iki dot en azından isleri rahatlar...
Blackice Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Szass kiiiiim T4 kim lol =) kırk fırın ekmek yemesi lazım daha onun...
özcaine Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 yese de bişey farketmez hem spora gidiyor hem de kari gibi çenesi virvirvir çalışıyor... o kadar enerji yakmaya dayanmaz fırınlarca ekmek...
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Haha dayanır benim enerjim sen merak etme ben t4de gelince bida senaryoda ismimi görünce çıkarsın oyundan :P ağlama bak sonra. Black sende bizdenmisn ondan mı karar ver aaaaa Burada destroları savunacak benim rolleri şaşırdın sen :/
özcaine Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 her yigidin gonlunde destro olmak yatar :(
Öne çıkan mesajlar