Guru Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 tesekkurler efenim, darisi nice yeni guildlere
sardius Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Nomak said: yok ya ne desti, belki bende bright wizard roll yapabilirim emin değilim.Order tarafında warrior priestin iş yapması için iyi organize olması lazım tamamiyle defensiv target ve support aura üstüne kurulu bir karakter. Gerçi 2 warrior priest denk geldik yan yana lvl 16 yız ikimizde defensive karakter olarak birbirimizi seçtik oldukça zevkli bir combo sergiledik rvrde ama dediğim gibi organize olunması lazım yoksa bu karakter ile yapılan dps bir işe yaramıyor warrior priest de bilmiyorum lvl ın kac ben lvl 25 im ve tamamen wrath gittim. wrath agacında bi career tactic aliniyo %15 crit sansını veriyo ilave olarak onu alınca şöyle bir combo yaptım. 2 tane career tactic slotuna birini bu criti vereni digerine de crit vurdugun zaman normal vurusunun hızını 10 sn %50 artiran bi tactic var onu koydum. buff olarak da %20 ihtimalle extra 120 dmg veren buffi aktive ediyorum bu durumda dmg rahat hissedilir bir derecede artti. bazen crit yagmuruna tutuyorum mob veya playerları bide %20 olan aura tuttumu gercekten iyi oluyor.
rampage4u Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Arkadaslar Merhaba.WAR a başlıycam ancak hiç Single War oynamadım.Çok değişik bir oyun,kullanılan terimler bile o kadar mmorpg oynamışlığım oldugu halde karışık geldi :) WAR ın trial olarak 14 günlük yada 7 günlük internetten indirip oynamak için bir şansımız yokmu ? oyunun orj. almadan önce bu sekilde test etmek istiyorumda. Daha önceden wow,Lineage II,Cabal Online,Silkroad,nwn oynadım.Ama WAR dünyasına hiç alışık değilim. Video larını izledim,orc cebinden çıkarttığı yaratığa vura vura büyüttü ve kaleye saldırdı : )) çok garibime gitti ama çokta hoşumada gitti.Ex Parte sitesinede üye oldum.Aynı nick ile.Izmirli arkadaslar varsa oyunu onlarda görebilmem mümkünmü acaba ? Teşekkürler..WAGGHHHHH : P
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 bu arada bw açtım jadefire :) orijinal olmadı isim ama ossun. guilde de girmedim daha bi ara girmem gerekçek onla da. baya iyiymiş. rp lvl atlamakta baya zorlanıyodu solo, bu herif maşallah ortalığı dağıtıyo.
Guru Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 @rampage4u malesef trial surumu yok, bu tip yeni cikmis oyunlarda trial(deneme) surumu hemen cikmaz en azindan 6ay veya 1 yil beklerler, cunku zaten hali hazirda serverlarin hemen hemen hepsi dolu birde trial hesaplarla serverlari bogmak istemezler.
rampage4u Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ilgi için teşekkürler arkadaşlar.. Peki CE alıpta elinde Buddy key olan varmı ? bana ulaştırabilirse çok sevinirim.Trial i kaçırmışız meğersem.Gercekten buddy keye ihtiyacım var oyunu biraz görüp oynamak istiyorum hemen almadan önce açıkçası.Teşekkürler..
DamienThorne Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Bugün instance yaptıkta, düşene bak ; http://img227.imageshack.us/my.php?image=rosielm001sz2.jpg İnsan şunları bi ayıklar en azından oyundan be :)
hayvan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Guilde alımlar için basvuru sistemi gerekli gorulmustur. Buradan basvuru formuna ulaşabilirsiniz.
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 DamienThorne said: Bugün instance yaptıkta, düşene bak ; http://img227.imageshack.us/my.php?image=rosielm001sz2.jpg İnsan şunları bi ayıklar en azından oyundan be :) Yok onu özellikle yapıyolar bence... "Pek Yakında" der gibi =)
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Bütün Ex Parte camiasının Bayramını kutlar, sevdikleriyle bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmelerini dilerim...
Guru Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 ayni sekilde bende herkezin bayramini kutlarim ve iyi oyunlar
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Bayraminizi kutlarim order boys : ) 3 gündür giremiyordum, bir girdim aklıma birşey geldi bize kim casual guild diyordu ? yok öyle birşey :D
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Bayrama denk geldik ondan az hızlı progress oldu bence :) bayram sonrası işler başlasın gene casual hale otomatikman geliriz :P
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 hhahaha :D Bayram önceside böyle idi baya aktif oyuncumuz var :D Casual bahane :P
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Bilmem benim aktivite bayramlık ;) bayram sonrası iş + spor olaya girip günlük 1-2 saate düşücem otomatikman, şimdi tadını çıkarıorum mis gibi :P
Blackice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Bayram tatili ilaç gibi geldi gerçekten... Sabah kalkıp kahvaltı sonrası oyunun başına oturup, ertesi gün erken kalkma derdi de olmadan gamsız tasasız oyun oynamanın keyfine vardım doyasıya =) Şimdi aralık'a kadar bekleki diğer bayram gelsin... (Bu arada bilmeyenlere duyrulur kurban bayramıda süper tarihe denk geliyo bi 9 gün daha yayıcam hehoyt!)
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 demek ki ben gene pazartesi cuma çalışacam peh :(
Blackice Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Siz gene uçucaksınız ya hadi hayırlısı... hani biz yokken alt char la oynuyodunuz akşam hepberaber oynuyoduk? yalan oldu gene...
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Valla ben sevindim yakaladım t3 diye artık t4 oldunuz :P üstelikde t3de kalanlarda çok yüksek level hehe bu halimle giremicem :( guildi geçtim ya lvlda onada şükür :p
Blackice Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Daha olamadım ben R29 da bıraktı gittiler beni :P haftasonuna kadar da R32 olamam muhtemelen o yüzden bi süre daha T3deyim ben. Sen dün vente geldin iyi yaptın hoşgeldinde, niye konuşmuyosun? =)
özcaine Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 aslan parcası oyun 25-30 arası kimlige burundu gene... 35^den 36ya gecene kadar canim cikti. rvrye gir cik git pq kas arada gorev yap... imanım gevredi 40 olsam da yeni chara gecsem diyorum.
Blackice Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 inat edip destro açmasaydınız birlikte kasardık negzel...
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Caine gel dön order aç sende :) Ya ben dün 2 sc yaptım. çıktım zaten. yorgundum feci derecede kısaca havamda deildim :P inşallah bu gece işten çıkış moral durum vb. göre ;) Destronun sesini ventde duyurcam hehe
Öne çıkan mesajlar