Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 stealth serilerine hastayım, dur dedim unutulmadan şunu indireyim. manhunt indircektim 2004 oyunu, onu sonra da bulabilirim. bunu bulmuşken indireyim dedim. jesper kyd falan müzik yapmış güzeldir zaar. uzun sürüyo mu lan? kaç saattir mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 şu hitman serisine de bi ısınamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 çözümüyle oynamak daha zevkli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 yannız oyunun 300 küsür megabayt olması beni sstrese soktu. bu ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Blood Money çok güzeldi. Oynamadan geçmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 bi kere kapı arasına sıkışıp ölmüştüm :D ben de beceremedim ya. çözüme baksan tadı olmuyo. bakmadan oynasan düşün düşün sıkılıyo insan valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 hitman oyunlarının mb ı baya düşük ya tırsma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 grafik çok kasmıyolar ondan olsa gerek. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 hitman 2 dısındakiler cok guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Eternalus said: stealth serilerine hastayım, dur dedim unutulmadan şunu indireyim. manhunt indircektim 2004 oyunu, onu sonra da bulabilirim. bunu bulmuşken indireyim dedim. jesper kyd falan müzik yapmış güzeldir zaar. uzun sürüyo mu lan? kaç saattir mesela? 1'de bölüm arası dışında save olmadığını duymuştum o yüzden zamanında almadım ama bir ara 2'den başlayarak oynamayı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 siz söyleyince tam çözüme baktım, tam çözüm bile kısa. yani bölüm arasında save olmasa da olur, kasar kasar hallederim. böyle seri younlarda en baştan başlamazsam olmuyo. bak metal gear solid serisinin 87 ve 90 yapıyo msx oyunlarını falan oynuyorum bi yandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 rapidden bi 700mblik çektim çalışmadı sonra bi 350lik çektim çalışmadı sonra bi 150 mb falan olan çektim çalışmadı sonra torrentten 350mblik çektim, çalıştı. grafikler felaket yannız. grim fandangonunki bundan iyiydi ba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 son olarak şunu söylemek istiyorum ki oyunun ardından, ilk oyunları karşılaştırdığımızda metal gear solid zaten rakipsiz de, splinter cell in ilk oyunu ve hitman in ilk oyunlarına baktığımda, hitman'in tabii ki grafiklerde kötü olduğun görsem de, hikayesi sebeiyle hitman i splinter cell in üstünde tutarım. splinter cell de tonla amelelik yapıyosun, adam sana "sus ve saklanmaya devam et" diyo hikayeye giremiyosun hiç. hitmande ise hikayenin merkezindeyiz, kiralık katiliz falan filan. doğru düzgün brifing var bişey var. iyiymiş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 hitman bloodmoney in grafikleri gayet güzel yani aa ne b*ktan demezsin bence?çözümlere gerek yok çünkü tek yol yok.10 larca yöntem var.istersen eline alır awm beklersin adamın geçiceği yoldan istersen oto ile basa basa adam öldüre öldüre gidersin yada yemeğine zehir kat avizeye bomba yerleştir filan bir çok yol var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar