Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hitman: Codename 47 indiriyorum.


Eternalus

Öne çıkan mesajlar

Eternalus said:
stealth serilerine hastayım, dur dedim unutulmadan şunu indireyim. manhunt indircektim 2004 oyunu, onu sonra da bulabilirim. bunu bulmuşken indireyim dedim. jesper kyd falan müzik yapmış güzeldir zaar. uzun sürüyo mu lan? kaç saattir mesela?


1'de bölüm arası dışında save olmadığını duymuştum o yüzden zamanında almadım ama bir ara 2'den başlayarak oynamayı düşünüyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

son olarak şunu söylemek istiyorum ki oyunun ardından, ilk oyunları karşılaştırdığımızda metal gear solid zaten rakipsiz de, splinter cell in ilk oyunu ve hitman in ilk oyunlarına baktığımda, hitman'in tabii ki grafiklerde kötü olduğun görsem de, hikayesi sebeiyle hitman i splinter cell in üstünde tutarım.

splinter cell de tonla amelelik yapıyosun, adam sana "sus ve saklanmaya devam et" diyo hikayeye giremiyosun hiç. hitmande ise hikayenin merkezindeyiz, kiralık katiliz falan filan. doğru düzgün brifing var bişey var. iyiymiş ama.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hitman bloodmoney in grafikleri gayet güzel yani aa ne b*ktan demezsin bence?çözümlere gerek yok çünkü tek yol yok.10 larca yöntem var.istersen eline alır awm beklersin adamın geçiceği yoldan istersen oto ile basa basa adam öldüre öldüre gidersin yada yemeğine zehir kat avizeye bomba yerleştir filan bir çok yol var
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...