Llama Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mortis said: bu buluşmanın sonucunun erkek erkeğe olacağını hepimizi biliyoruz. uygun tarih olursa celeble geliriz bakarsın... o zaman bu kural bozulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 buluşma çok değişik bir kimliğe bürünüyor gittikçe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 evet harbici kaç hatun kişisi geliyor bunu öğrenmek istiyoruz? şu 5 hatunu atlayalım sanırım 3ü ben 2side bi arkadaşım. asffd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 süper valla yeride,güle güle otur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 1 ekimde çıkıyorum diyince bende 1 ekim buluşma tarihi olarak algıladım.Dedim bayrama geliyo nasıl gelicek insanlar :D Bakarım bende bi çaresine,ama hafta sonu olursa garantileşme olasılığı artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 izin olursa admin bey gelebilirim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 istanbuldan atlayıp gelince bir yerden alıyor ya da en azından tam çözüm şeklinde eve gelişi tarif ediyor bi de o akşam sokağa salmıyorsan gelesim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 +1 kutulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ben yakinim bayagi yeni eve zegna, gelirim valla. bu arada calistigin yerde bana da is bul pls. ben de eve cikacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 lan gelemicem ühü hayırlı olsun ev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 yılın olayı. only sosyete no noobz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 eve sadece leet insanlar girebiliyormuş galiba pro +2k rating gerekiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 tunca said: lan gelemicem ühü hayırlı olsun ev niye len ankarada diilmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 dori ile bana bi oda düşüyorsa ben de gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 benim odaya dusuyosunuz siz OHA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 dadasd şaka bi yana zegna uygun görürse gelebilitem yüksek tabi tarihe göre de değişir ayrıca bi de yolun tarif edilmesi lazım edit: şaka bi yana falan yazdım hemen kıvırdım durumu evet hıhım edit2: hey allam bi msj yazamadım ne malım edit3: sdsdsa off valla sarhoş değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 saka demek, canin saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 aquila senin adını bile görmek ne hale getirdi beni bak bi msjı 3 kere düzelttim gör duy şu halimi! dasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 şaka bi yana odamı siz kızlarla paylaşmaktan zevk alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 enem sen de mi geliyon can? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 sly cik aradan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 bütün aralar benim nitekim aralık doğumluyum saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 olm zegnanın topiği die atarlanamıorum da geyik yapmayın lan. emre bir şey söyle. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 oyyfff kimler geliyor? gece ortamlara akcak mıyız? nası bi ortam olcak? bunlar önemli sorular! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Sly-One said: bütün aralar benim nitekim aralık doğumluyum saygılar. bu espriden sonra zaten dursanda sorun olmaz, tenks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar