Zegna Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 orcun ucak bileti aldı gidis donus utanın
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Zegnanin eski evinde sex partisi veriyorum, ilgilenenler ozelime gelsin.
slickers Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Zegna said: ben izin alma calısmalarına sımdıden basladım 2 gun olsun dıye eheh. eve daha hala tam tasınamadım, ama 2 gun sonra ses sistemini kurduruyorum. daha kablonetimi tasitmam lazım of cok is var :D bu arada eliniz bos gelmeyin, kul tablasıda olsa ev hediyesi ev hediyesidir :D parti marti hikaye
Cons Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Zegna said: orcun ucak bileti aldı gidis donus utanın bizde yamuk olmaz aga. Sayın ORÇUN ÖZERDEM , Pegasus Hava Yollarını tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Aşağıda detayları belirtilen uçuş/unuz/larınız için satın almış olduğunuz bilete ait rezervasyon kayıt numaranız xxxx dır. Bilet Detayları Uçuş Tarihi Kalkış Varış Kalkış Saati Kalkış Havaalanı 10/10/2008 ADB ESB 17:30 ADNAN MENDERES ; Izair-Pegasus ortak uçuşudur. 12/10/2008 ESB ADB 22:05 ESENBOĞA ; Izair-Pegasus ortak uçuşudur. Yolcu Bilgileri ORÇUN ÖZERDEM M
Cons Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mortis said: gelecek hafta haftasonunda itibaren istanbulda film ekimi film festi var. bi sonraki haftaya alalım buluşmayı! bu ne abi bu yüzdenmi gelmiyosun gerçekten?
Pha Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Kompartımanı kapadık agalar; Griz Elaidi Sly Osman Cumartesi 7:20 de ordayız allahsız Zegna bi kahvaltıya götür bizi.
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 noldu kaan yalan oldu dımı belliydi zaten
khala Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 cuma akşamı olan işimi erteleyebilirsem geliyorum bende
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 o mangalda ne pişecek? herkes içki alıp gidecek, aç karnına içip içip terastan düşeceksiniz diye korkuyorum. bi de organizasyon patlar, herkes satar, zegna dellenip siteyi kapaır diye de korkuyorum.
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 cons la ben geliyoz. En kötü dota atarız asdfasd.
Bombi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 hatun patilerden kim geliyor!? ivy geliyon bacım dimi!?!
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Bombi said: hatun patilerden kim geliyor!? ivy geliyon bacım dimi!?! ben de geliorumsss
fede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Ekmek said: cons la ben geliyoz. En kötü dota atarız asdfasd. olacağı o hacı. gece kafa bi dünya cafeye gidip hayvan gibi gülerek dota oynayacaz. kafeden döverek atacaklar bizi
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 AMA ZEVKLİ OLMAZ MI? ginaly bosver oynayanların cogu bilmiyo zaten.
Bombi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ginaly said: Bombi said: hatun patilerden kim geliyor!? ivy geliyon bacım dimi!?! ben de geliorumsss Cons said: ben geliyorum ayol oo kızlar süper o zmn. birbirimize oje fln süreriz. (:D
Öne çıkan mesajlar