Zegna Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 orcun ucak bileti aldı gidis donus utanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Zegnanin eski evinde sex partisi veriyorum, ilgilenenler ozelime gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Zegna said: ben izin alma calısmalarına sımdıden basladım 2 gun olsun dıye eheh. eve daha hala tam tasınamadım, ama 2 gun sonra ses sistemini kurduruyorum. daha kablonetimi tasitmam lazım of cok is var :D bu arada eliniz bos gelmeyin, kul tablasıda olsa ev hediyesi ev hediyesidir :D parti marti hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Zegna said: orcun ucak bileti aldı gidis donus utanın bizde yamuk olmaz aga. Sayın ORÇUN ÖZERDEM , Pegasus Hava Yollarını tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Aşağıda detayları belirtilen uçuş/unuz/larınız için satın almış olduğunuz bilete ait rezervasyon kayıt numaranız xxxx dır. Bilet Detayları Uçuş Tarihi Kalkış Varış Kalkış Saati Kalkış Havaalanı 10/10/2008 ADB ESB 17:30 ADNAN MENDERES ; Izair-Pegasus ortak uçuşudur. 12/10/2008 ESB ADB 22:05 ESENBOĞA ; Izair-Pegasus ortak uçuşudur. Yolcu Bilgileri ORÇUN ÖZERDEM M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ne kadar çok kalkış yazmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 taksi paramı hazırladım gidiş dönüş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mortis said: gelecek hafta haftasonunda itibaren istanbulda film ekimi film festi var. bi sonraki haftaya alalım buluşmayı! bu ne abi bu yüzdenmi gelmiyosun gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Kompartımanı kapadık agalar; Griz Elaidi Sly Osman Cumartesi 7:20 de ordayız allahsız Zegna bi kahvaltıya götür bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Ben de geliyom da fazla durmicam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 şükrü al bilet ilkeyi de getir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 noldu kaan yalan oldu dımı belliydi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 cuma akşamı olan işimi erteleyebilirsem geliyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Zegna alcan beni havaalanından di mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 o mangalda ne pişecek? herkes içki alıp gidecek, aç karnına içip içip terastan düşeceksiniz diye korkuyorum. bi de organizasyon patlar, herkes satar, zegna dellenip siteyi kapaır diye de korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 cons la ben geliyoz. En kötü dota atarız asdfasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 hatun patilerden kim geliyor!? ivy geliyon bacım dimi!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ben geliyorum ayol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Bombi said: hatun patilerden kim geliyor!? ivy geliyon bacım dimi!?! ben de geliorumsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 l o l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Ekmek said: cons la ben geliyoz. En kötü dota atarız asdfasd. olacağı o hacı. gece kafa bi dünya cafeye gidip hayvan gibi gülerek dota oynayacaz. kafeden döverek atacaklar bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 lan ben dota bilmiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 AMA ZEVKLİ OLMAZ MI? ginaly bosver oynayanların cogu bilmiyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ginaly said: Bombi said: hatun patilerden kim geliyor!? ivy geliyon bacım dimi!?! ben de geliorumsss Cons said: ben geliyorum ayol oo kızlar süper o zmn. birbirimize oje fln süreriz. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ağda getiriyorum göğüs kıllarımı alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 MeSh said: neler oluyor abi burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar