fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 yalnız tüm planı terasa göre yaptınız da. bi yağmur filan yağarsa, en sağlam buluşmalardan biri, en fail buluşmaya dönecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 yok yav niye cancel olsun,evin içinde kokteyl havasında takılınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Zegna said: olm evde yatak yok, bi benim 2 kisilik yatagim var. birader benim götümü duvara verebileceğim her açıda senin iki kişilik yatağında yatmaya ben varım. benim asla değişmez bir kuralım vardır: her daim evimde yatarım. ha sen fıssın önde gidenisin, bunu biliyorsun. kapan ayaklarıma, öp eteklerimi belki bir gün evini takdis etmeye gelirim asfadasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Bende sattım yaw.Ankara ya geldim işte Llama buluşmasına yeter şimdilik.Zaten Kamil koç tan yedik kazığı.30 a geldim aynı gece dönüş için 35 e bilet aldım. Artık ilkbahara doğru Ankara-İzmir belki istanbul buluşmalarına gelirim.Ama Bursa'ya da gelin be abi.Kaldırın bi taraflarınızı,ama bağlanmaktan korkuyosanız ayrı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Apache said: çankaya dışında hep minoc gibi dümdüz ankara heuhe. NEY NEY NEY? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 sevgili başka bilkentli çıtırlar başka NALAKASI WAR YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 pati kızlarından zaten umudu kes bilkentli çıtırlarla da birak sevgilisi olmayanlar ilgilensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Hadi bende sattım kızlar sana kaldı sly şanslısın yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ben almıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Olm bi delilik yapin buraya gelin sdfds sizi gidi cilginl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 seni çılgın. hadi oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Sly-One said: ben almıyım. değiştirir fln bulunsun burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ginaly said: seni çılgın. hadi oradan. Bunu mu demek istemiştiniz Seni çılgın hadi oradan Seni sevdiğimi de nerden çıkardın Ne vücut ölçülerin ne masum güzelliğin Beni hiç mi hiç alakadar etmiyor Tanrım bu söylediklerimin hepsi yalan Bana bir gülüyorsun ya hani Murak diyorsun ya Hani bakıyorsun ya gözbebeklerimin içine Sen bana aldırma gel Yağmura ne gerek var gel Sana sırılsıklam aşığım gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 neler oluyor abi burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 gelecek hafta haftasonunda itibaren istanbulda film ekimi film festi var. bi sonraki haftaya alalım buluşmayı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 bence de cok daha rahat olabilir! hem su istanbul ekibi de konuşur kimler geliyor belli olur fln.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 herşey belli zaten kasmayın. bu haftasonu ankaradayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 iyi bakalım ben yalan oluorum o zaman =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Penthesilea said: Olm bi delilik yapin buraya gelin sdfds sizi gidi cilginl Bi delilik yapar seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 . eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 niye napıcaksın ki mortisi ayrıca filmekimi film.kimi falan bunlar satış bahanesi olamaz delikanlı adam için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Biletleri alıyoruz olm, en son bi Zegnayla konuşalım da cuma akşam gelcez cumartesi işte takılırız pazarda döneriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Sly-One said: niye napıcaksın ki mortisi ayrıca filmekimi film.kimi falan bunlar satış bahanesi olamaz delikanlı adam için. yiycem! ehahe yok yani nerde cokluk orda şenlik manasında şeyettirdim ben.. de evet katılıyorum dediklerine ayrıyetten! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 tamam gelin bekliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Bombi said: Sly-One said: niye napıcaksın ki mortisi ayrıca filmekimi film.kimi falan bunlar satış bahanesi olamaz delikanlı adam için. yiycem! İmzana bakılırsa çok fazla yiyemeyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar