Prophecy Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Oh be Su oyunu gormeden catlıyıp gidecektim bugun mailime bir baktim Beta Invitation gelmis hemen onayladım ve downloada basladim en kısa zamanda yeni bir newbie niz oluyor ;-)[hline]Absolute & Lonely....
Simofle Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Benımde 4 ay sonra aktıf etmısler.Sonunda ama oyundan hıcbırsye anlamadım :)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Prophecy Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 ehehe Bakalım iste Bende hevesliyim bakalim eger oynayamıyacagımı felan anlarsam beta acc yi isteyen birilerine veririm ama once bi bakıp usengeclik yapmayip su oyunu indirmem gerekli ;-)[hline]Absolute & Lonely....
sharky Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Bende Beta Tester olarak invite edildim.. Bakalım bekliyoruz download'un bitmesini.[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com
Öne çıkan mesajlar