sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Selamlar konu daha önce açılmamış hemde burada oynayan türk arkadaşları tanıyalım hemde bu server hakkında bilgi almak istiyorum, buraya migrate etmeyi düşünüyorum bildiğim kadarıyla populationu bayaa yüksek bi server peki; - Lagı/Latencysi/Msi nasıldır türklere standart dcler laglar varmıdır (Ör. Auchindoun) - B.grobu - Cyclone bgsi nasıldır, Battleground sıraları uzunmudur leading durumları nasıldır hep geari oturmus standart 3-5 takım leadingi elemi geçirmiş yoksa değişkenmidir vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 serveri bilmem ama ayni bg deyiz , soyle soyliim cylone da ally tarafinda organizasyon 0 bglerde , premade grup bulamazsan cogunlukla eziliyorsun , wsg 50% 50% , AV de durumu ii ally olarak , Eots de mac kazanmak mucize , AB de keza oyle 25% sansin war :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 6 ay kadar oynamıslıgım vardı Ravencrest te.oncelikle kuzey avrupalı arkadasların serveri gibi bişe yani hepsi ingilizce bilio ama arada cok muhabbet donuyor kendı dillerinde. 2. olarak iyi pve serveri ama ally kısmı sanırım biraz daha onde horde a gore(ben oynarken bız 3.yduk ilk 2 aly guildiydi bızden sonra 2 ally guildi daha vardi ) baya hızlılar yalnız pve konusunda. 3.olarak pvp de hic bekleme yapmıyorsun horde isen,diğer tarafı bilemicem 4.ah süper herşeyi bulabılyosun(dum) fiyatları uygundu zamanında (1 sene oldu heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zinbiel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 shadowsong'da oynuyorum, yani ayni battlegrouptayiz, bari BG hakkinda bilgi vereyim. cok BG yapmiyorum ama simdiye kadar yaptiklarimdan yola cikarak horde'nin AV de cok vahim bir durumda oldugunu soyleyebilirim. EoTS'de horde iyi, AB ve WSG de esit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar