sandino Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 kurgusal fotoğrafa çok ilgim var buyrunuz link link bu sene pov bölümündeyim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Güzeller. Tebrik ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Fotoğraftaki bi kaç yer caddebostan mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 nerenın pov'u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 fashion? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 detaylar mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 moda değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 renkler süper olmuş. baya kaliteli gözüküo herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandino Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 new works! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Fotoğrafları güzel çekmişsin. Yani makinan ve kullanımın iyi. Ama fashion ??? Valla o konuda, şu siteye göz atmalısın bence; http://lookbook.nu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 baluuu!!!!! aglicam bu site ne boyle!!!! cok cok cok begendim ve depresyona girdim bi de. ne kadar guzel kiyafetler ne kadar guzel kombinasyonlar. neden burda boyle seyler yok ve neden boyle giyinemiyoruz biz burda. -etek metek giysen pis pis bakarlar, topuklu giysen yamuk yollarda dusersin, spor ayakkabi bile giysen 2 gram yagmurda camur olur her yerin- benim bacaklarim neden bu kızlarınki gibi inncecik seviyesine ulasamadi hala. ve daa bi suru sey. ah baluu naaptin sen =d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 He he. O siteyi çok severim ya. Dünya genelinden, modacı gençlerin olayları hep, türkiye'den de bir iki üyeleri var. Ama cidden zevk sahibi insanlar var. Kıyafetler vs.. süper gerçekten. Birine (kız ark. vs..) elbise vs.. almadan önce bi girip moda takibi yaptığım yerdir. : ) Severim siteyi. Faydalı olduysa ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesela şu süper : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 çoğu saçmalık ; ama güzel olanları var. *site için konuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 of ben de öle giyinen kız arkadaşlar istiyorum.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Direk nefsi kabarıyor adamın di mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ilk kız cok ucuk diil onun gibi giyinebilirim ben gündüz. hava kararınca korku da basar birazcık yalnızsam =) of neler neler var ya. direkt bu kızların hepsi olmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 öle giyinebilirsen selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Şöyle bişeysen, benden de selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 AHAHA. ya kızlar karakter oluşturuyor, o yüzden değişik deneysel kombinasyonlar olmuş üstlerinde. ama güzeller var. güzel olmuş yani. isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ahha isterim. etrafta öle dolanmasın ama sırf bana giyecek evde! asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Ya kadınların zaten giyim konusunda çok fazla alternatifleri var. Üstelik bir de çok fazla aksesuarları var. Tamam masraflı bir iş, ancak yürek hoplatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Baluu said: Şöyle bişeysen, benden de selam. ah boyle bisey olsam ben kendi kendime yeterim ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 He he, zaten öyle bişi olsan, ben yanına yaklaşamam muhtemelen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar