Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zorunlu Casual Oyuncunun Sorusu

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Warhammer oynamak istedim acikcasi hosuma gitti baya. Lakin, asiri yogun oldugum ve onumuzdeki yillarda da aynen devam edecegi icin warhammer'a baslasam bile gunde 2-3 saat gibi birsey oynayabilecegim, baya casual olacak yani.

Casual oyuncu icin WoW'daki gibi mi hayat WHO'da? RvR lerde vs hardcore ile casual arasindaki fark nasil oluyor mesela, bi anlatir misiniz? Ona gore hic baslamiyim. US'te olucam bu arada ne yazik ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
Warhammer oynamak istedim acikcasi hosuma gitti baya. Lakin, asiri yogun oldugum ve onumuzdeki yillarda da aynen devam edecegi icin warhammer'a baslasam bile gunde 2-3 saat gibi birsey oynayabilecegim, baya casual olacak yani.

Casual oyuncu icin WoW'daki gibi mi hayat WHO'da? RvR lerde vs hardcore ile casual arasindaki fark nasil oluyor mesela, bi anlatir misiniz? Ona gore hic baslamiyim. US'te olucam bu arada ne yazik ki.

öncelikle oyunun kısaltması WAR (ar'si age of reckoning için) :P

neyse soruna gelince bence bu oyunda casual bir oyuncu olarak da inanılmaz zevk alabilir hatta nasıl olduğunu farketmeden level atlayabilirsin çünkü aşağı yukarı kazandığın 10 RvR seni yan questlerle 1 sonraki levela rahatça taşıyor -en azından tier2 de böyle ilerisini bilmiyorum-

hardcore ile casual arasındaki fark tamamen organize olabilitene bakıyor. dün mesela adamlar guild olarak girmişti orderda levelları da yüksekti bize göre ama parçaladık adamları, 2 el sonra aynı adamlar geldi bus efer bizim takım organize olamadı -random grubuz- onlar bizi parçaladı :) ama ben 2 oyunda da yakın exp aldım 7,5-8k civarı ki 70-80k ya level atlıyorum şu anda
Sosyal ağlarda paylaş

Çpk rahat girip 2-3 saat oynayıp çıkabilirsin... Oyuna gir hemen bir senaryoya sıraya gir muhtemelen 3-5 dk içinde senaryo başlar 10-15 dk oynar çıkar başka bir senaryoya devam edebilirsin... Aynı şekilde en yakındaki Personal Queste gider ordaki oyuncularla PQ bitirir hatta en yakındaki kuşatmaya kafadan dalıp Open RVR yapabilirsin...

Tabii bunları kendi grubunla yaparsan çok daha keyifli oluyor ama grup yoksa da aman kimse yok napıcaz şimdi demiyosun...
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda hiç guilde bile sahip olmadan günde 2-3 saat gameplayla, guilddeki birinin yaptığı herşeyi yaparsın, bitek guildinin adı kaledeki npclerin altında yazmak o kadar.

bu arada oyun gridn değil, denmiş ama aksine ağır grind oyun, pqlar bildiğin farm, influence bildiğin farm, senaryolar honor grind dediğimiz olaydan farksız. Renown lvlda pvpde amca kesip pvp xp farmlamak.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:
honor farm dediğimiz olaydan bir farkı yok ama

Ondan da farkı var, burda aynı zamanda XP de alıyorsun... hatta asıl amaç RP toplamak değil XP kazanmak yandan yandan RP lerde geliyor, yemede yanında yat oluyor ;)

Edit: Hatta senaryolarda playerlardan çok iyi lootlar bile düşüyor mmmmm... leziz :P
Sosyal ağlarda paylaş

Honor Farm nedir, Honor puanı toplamak için AYNI senaryoya 534536 kere girmektir...

WAR daki olay ne, (Sadece senaryolar için konuşuyorum) zaten level atlamak için pvp yaparken yanında RP ve loot da kazanabilmek... ve üstelik bunları kazanmak için tek yolda bu değil PQ, Open RVR vs ilede bunları alabiliyorsun...

Ayrıca her Tier her ırk için birçok farklı senaryo olduğu için oldukçada zevkli ve değişik oluyor.

"Grind" veya "Farm" kelimeleri bana genellikle "OFFF" "BAYDIM" kelimeleriyle aynı anlama geldiği için, en azından kendi açımdan bunları pek GRIND kapsamına sokamıyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

cuce,warhammer cocugunumu caldı senin niye boyle hep negatifsin sen bakim hhii?

tabiiki dusuncendir saygı duyulur ama cb de ob de deli gibi elestirdin bes para etmez dedin ustune gittin bide CE satın aldın.hani dediklerinle yaptıkların taban tabana zıt ondan bu sozler hazırlandı sana.
Sosyal ağlarda paylaş

CE değil SE satın aldım bıraz düzelir diye, asıl alma sebebımde mortis. Satmayı dusunuyorum relaseden sonra ucvnki oyun kötü ve pvp vaadeden bir oyunun icermesi gereken hiç birşeyi icermiyor. Butun oyun deathmatch, heleki endgame'i ayn ıharitada ileri geri yapmaktan ibaret.

Ne oynadınızda pvp bunu pvp olarak görebiliyorsunuz bilmiyorum acıkcası, ama buna pvp denmez.
Hazır seneryolarda ileri geri koşmak'la hazır arenada 5v5 mac yapmak arasında fark yok. Birinde cok daha fazla taktik var ama böle bir gercekte var.

hayır sonunda karşılaştırttınız bana şu oyunu Wow'la. ama bilmiyoruma rtık başka türlü nasıl anlatıyım derdimi.
Sosyal ağlarda paylaş

Wow daki taktik

MSMSMSMSMSMSMSMSMSMSMSMSMSMSMSMSMSMSMSSMSMMSSMSMSMSMSMSMSMSMSMSMSMSMSMSMSMSSMSMSMSMSMSMSMSMSMSMSMSMSMSMSMSSMSMSMSMSMSMSMSMSMSMSMSMSSMSMSMSMSMSMSMSMSMSMSMSMSMSMSMSMS
LANCELANCELANCELANCELANCELANCELANCELANCELANCELANCELANCELANCELANCELANCELANCELANCELANCELANCELANCELANCELANCELANCELANCELANCELANCELANCELANCELANCELANCELANCELANCELANCELANCELANCELANCELANCELANCELANCELANCELANCELANCELANCELANCELANCELANCE

wow daki taktiğin olmadığına memnun oldum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...