Baluu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 risklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 niye banlanır mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 onları okuodum yemın ederım aynı şeyi düşündüm şimdi alskflasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 belki kimbilir ? Ama genelde demlenince banlıyorlarmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Voys said: onları okuodum yemın ederım aynı şeyi düşündüm şimdi alskflasf ağbi ama açılan 10 topiğin 7sinin giriş cümlesi bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 okumayı yeni söktüm hemen damladım dicek halleri yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 yıllardır takip ediyorum abi anca kayıt olamyı çözdüm alkfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 şey gibi böle olm ben de burdaydım, valla bak, sizden sayılırım, yazmıyordum ama hep sizinleydim bak ciddiyim. olm ben sizin cırcır olduğunuz zamanları bilirim lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 hayır o kadar takip ediolar, sonra foruma üye olunca hiç bi geyiği yakalayamıoyorlar ne bılıyım ''voys sen şimdi böyle dionda, yıllar önce başka konuşuodun'' falan gibi ayarda veremıo. ben hiç bılmıo olsam 2 yıl gözlemlerdim sizi. biriktirir biriktirir, size bazı laflar hazırladım diye topic açardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 pepelek zamanı öyleydim la ben mesela. izlerdim emayı memamayı terlikleri falan çok iyi bilirdim. sonra bi üye olam dedim oluş o oluş. ohş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ben kayıt olduğum tarihten herhal 3-4hafta önce gördüm burayı. daha önce görmüşsem bile hatırlamıyorum şimdi. hatırladığım çizim var sadece hatta hiredgun daesunun yaptığı bi çalışmayı göstermişti.. yamulmuyorsam soldier mıydı medic miydi... bileğimi sakatlayınca eve kapalı kaldıydım, canım sıkıldığı için girmiştim.. arkadaşlardan james jersey de sonradan üye oldu, ben paso salak saçma yazıyorum diye okuyordu o zamanlar. nasılsa atılmadım.. ilk attığım mesajlara bakarsanız çok kopuk, ebleh şeyler.. tamamen can sıkıntısıydı. ve hatta değil burası adam gibi hiç bi forumu takip etmişliğim yoktu. öle bişi işte.. portakalda vitamin halinizi bilmem, damdan düşüp geldim, forumlu ben dostum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 He he, yok ya ben öyle sizi süzmedim : ) Paldır küldür girmiştim, uo hakkında bir sorum vardı, sordum, cevabı aldım, sonra bir kaç ay siteyi unutmuştum : ) Bir süre sonra bookmarklarda farkedip tekrar girmiştim, felan.. Aslında son 1-2 sene dışında geçen 3 senelik zamanımda senede 30-40 kez anca ziyaret etmişimdir patiyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar