Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OHA Yağmur

DoruK

Öne çıkan mesajlar

Bandırmadan bildiriyorum: Çok pis yağmur yağıyor, elektrikler gitti demin. Şimşek falan baya atraksyonlu yağıyor böyle..

Bugünlük işkence çekeceğime benziyor çünkü bir damla düşse elektrik hatları telef oluyor burda ki bu sefer felaket yağıyor. Bakalım ne yapıcam koca gece internetsiz.

Şimdiye kadar 2 kere voltaj düştü bir kere elektrik kesildi. PHA bildirdi. saygılar.

edit: Daha fazla coştu, hayatımda böyle sağnak gök gürültülü yağmur görmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Asteroth said:
Çok güzel yağıyor be.

katılıom... şakır şukur... bide kendi durumumu anlatim... geçen haziranda resmi olarak yaza girdim... tam sonbahar geldi ve daha üstüme uzun bişiler giyemeden miamie gittim... 7/24 yaz... okul bitti adanaya geldim... yaz... çok şükür kış görüom şu an :D
Sosyal ağlarda paylaş

cerebralis'e katılabiliyorum sadece. kış çok kötü geliyor bana. yaşam enerjisini alan berbat bişi. imkanım olsa kışın göçerim güney yarım küreye.. ya da kış uykusu falan imkanım olsa onu da değerlendirirdim bak..

kışın aklıma gelebilen tek iyi yanı adı.. kış kış kış.. diyince gidecek gibi.. hadı kışkış..

yok gitmiyor..
Sosyal ağlarda paylaş

zor o da yahu.. üstüste giyin babam giyin. o değil 1haftadır evde uzun kollular ile yatıyorum. pijama giyince direk kendimi hasta gibi hissediyorum. yazın yayıya yayıla yatmak varken, yorgan falan.. öeh..

evi dilediğin kadar ısıt gerçek bir yaz sıcaklığı da olmuyor kalorifer ile.. çok ısıtırsan derece olarak yaz sıcaklığı oluyor ama bayıcı bir sıcaklık oluyor ancak işte
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...