Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hazirandan Önce Okullar Tatil mi?

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

said:
abuzittin, 23 Nisan 2004 20:12 tarihinde demiş ki:Ayrıca Kadıköy Anadolu Sınav haftası mayıs'ın 7 sinde bitiyor yani son sınawlar buda demek öle bisey war ama söylemek istemiyolar..

Kal sadece hz'lardan oluşmuyor..[signature][hline]MKC
bonus:zlorwf sen misin?
Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonus, 23 Nisan 2004 20:13 tarihinde demiş ki:
said:
abuzittin, 23 Nisan 2004 20:12 tarihinde demiş ki:Ayrıca Kadıköy Anadolu Sınav haftası mayıs'ın 7 sinde bitiyor yani son sınawlar buda demek öle bisey war ama söylemek istemiyolar..

Kal sadece hz'lardan oluşmuyor..

tmm ztn lise programına göre konustm..
Sosyal ağlarda paylaş

Dikkat !!

Bu bilgiyi ordu da yer alan bir akrabamdan öğrendim kendisi Kurmay Binbaşılı birşey oluyor.Eğer Nato gelirse okullar %100
tatil ve tüm Türkiyede , bikere Nato toplantı yapacak olsa yapacağı yer kesinlikle bildirilmezmiş.Bu yüzden Antalyada İstanbul Ankara her yer olabilir.Çünkü bütün nato ya bağlı ülkenin generalleri subay ları cart ları curt ları orada olcak yani yeri belli olsa oraya saldırı olabilirmiş terör saldırısı falan intihar saldırısı gibi gayet mantıklı bende terörist olsam bütün generalleri toptan yoketmek için saldırı yapardım.Bunuda anladım yeri belli değilse değil ozaman nie heryer tatil oluyor die bunuda sordum bunun sebebide yeri bilinemiyeceğinmden herhangibi devlet dairesi kamu kuruluşlarına rasgele saldırılar yapılabilinirmiş bunu önlemek içinmiş buda biraz saçma geldi bana ama işte ölee
Sosyal ağlarda paylaş

tatil olsun yeter ya
TATİL İSTERİZ![signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...