Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 hmm olursa süper olurda nato toplantısı olacakmı istanbulda ? kesinmi ?[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maggie Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 13 haziran pazar gününe denk geliyo. Millet pazar günü mü alacak karnesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 umut ediyoruz[signature][hline]Lacoste marka etek delisi TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Nato toplantısından dolayı okulların kapanmasının ana nedeni toplantının yapıldığı semt'in trafiğe kapanması.[signature][hline]Benim tanrım yok.Ben varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Bide über protestolar olacağı için üniversite gençliğini memleketlerine yollamak istiyorlar. Ben sadece 1 hafta geri diye duydum.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 okullar 15 inde salı günü kapanacakmış iş günü sayısını yetiştiremiyorlarmış... ayrıca tatil edilse ne küsel olur erkende ama yukardaki gibi iş gününü yetiştirememek nedeniyle onunda bir çaresini bulurlar bence....[signature][hline]burda icq diye bişi var üstünde 163404139 yazıyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 keklemişler seni yok öle bişi olsa ilk biz duyardık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Demiiii... :lol:[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» [Bu mesaj rexx tarafından 23 Nisan 2004 11:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 [Bu mesaj rexx tarafından 23 Nisan 2004 11:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 13 Haziran dediginiz Pazar oluyor, 11'inde kapaniyor okullar normalde.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Wala benimde bildigim sey Nato zamanı olusacak yogun trafik yüzünden okulların erken kapanacagı..28 Mayıs diyor cogunluk bakalım nolcak..Kapansa iyi olur.. Ayrıca Kadıköy Anadolu Sınav haftası mayıs'ın 7 sinde bitiyor yani son sınawlar buda demek öle bisey war ama söylemek istemiyolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 said: abuzittin, 23 Nisan 2004 20:12 tarihinde demiş ki:Ayrıca Kadıköy Anadolu Sınav haftası mayıs'ın 7 sinde bitiyor yani son sınawlar buda demek öle bisey war ama söylemek istemiyolar.. Kal sadece hz'lardan oluşmuyor..[signature][hline]MKC bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 said: Bonus, 23 Nisan 2004 20:13 tarihinde demiş ki: said: abuzittin, 23 Nisan 2004 20:12 tarihinde demiş ki:Ayrıca Kadıköy Anadolu Sınav haftası mayıs'ın 7 sinde bitiyor yani son sınawlar buda demek öle bisey war ama söylemek istemiyolar.. Kal sadece hz'lardan oluşmuyor.. tmm ztn lise programına göre konustm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brave Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Dikkat !! Bu bilgiyi ordu da yer alan bir akrabamdan öğrendim kendisi Kurmay Binbaşılı birşey oluyor.Eğer Nato gelirse okullar %100 tatil ve tüm Türkiyede , bikere Nato toplantı yapacak olsa yapacağı yer kesinlikle bildirilmezmiş.Bu yüzden Antalyada İstanbul Ankara her yer olabilir.Çünkü bütün nato ya bağlı ülkenin generalleri subay ları cart ları curt ları orada olcak yani yeri belli olsa oraya saldırı olabilirmiş terör saldırısı falan intihar saldırısı gibi gayet mantıklı bende terörist olsam bütün generalleri toptan yoketmek için saldırı yapardım.Bunuda anladım yeri belli değilse değil ozaman nie heryer tatil oluyor die bunuda sordum bunun sebebide yeri bilinemiyeceğinmden herhangibi devlet dairesi kamu kuruluşlarına rasgele saldırılar yapılabilinirmiş bunu önlemek içinmiş buda biraz saçma geldi bana ama işte ölee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 tatil olsun yeter ya TATİL İSTERİZ![signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 said: Brave, 23 Nisan 2004 21:32 tarihinde demiş ki: ...kendisi Kurmay Binbaşılı birşey oluyor... WÖH[signature][hline]Penguin in the desert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 ya tamam ama nato toplantısıyla ne alakası war ki ??? benim okulumdaki ogretmenin yada mudurun yada ogrenicnin ne isi war nato toplantısı ne alakası war adamın nato toplantısıyla?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 ya nie benim babamki ben ole bişi demedim ki :) Onu brave solemişh :) [signature][hline] [Bu mesaj bravecik tarafından 23 Nisan 2004 22:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Tatil olmamalı yoksa borçlu geçerim nayırrr nayırr ![signature][hline]Adım Boojack, amanın bu adam beni öldürecek. Icq:161010949 Ben Kurallarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Olmasin tatil falan, ben zaten gitmiyorum okula OSS icin son 2 ay, siz gidin haziranin ortasina kadar gunesin alninda pise pise okula, nihoh.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Sagol baggio ya ne iyi adamsın ne dusuncelisin :lol:[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Dusunceliyim tabii, beles bronzlasacaksiniz iste, yaza bronz gireceksiniz. Biraz amele yanigi formunda olacak tabii bu ama neyse :p[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 said: fizban, 23 Nisan 2004 22:34 tarihinde demiş ki: e ben aksini mi söledim ki :P Sus yalancı *!Cetvelle fizban' ın mesaj deiştiren eline furur*[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar