di Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 selam, oyun harici disk'imde kaldi. simdi oyunu indirip kurup oynamak istesem serial falan girmem gerekecek mi ? tam hatirlayamadim kurulum kismini ? yanimda hic birsey yok. kutular serial'lar vs hersey evde. sadece wow-europe'daki hesabima erisebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 abi, wowun şöyle bir olayı var klasörü al direkt kopyala, bitti; registrye falan geçme durumu yok yani çatır çatır oynayabiliosun ben 2 dvd ye bölüp yedeklemiştim hatta, sonrasında aynen geri kopyalayım oynamaya devam ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Onun için önce eve gitmem gerek işte =) Yok burda kimsede. Ha çekmesi de az tutmaz tabiki ama burdaki hatla seni bile çekerim ordan buraya Arda =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 serial istemiyor benim bildigim ki istememsi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 istemio. accountu açarken kullanılıyo serial Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Bi arkadaşın tüm wow klasörünü rarlayıp rapidshare e atsın ordan çekiver :D eve gitmeye üşeniosan veya imkanın yoksa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 wow-europe.com'dan account management'a girerek oyunu download edebilirsin. key girmene gerek yok, onu sadece accountunu upgrade ederken kullanıyorsun. zaten oyunu kurarken sana key falan sormuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Bu sefer de download'er track'era baglanamadi. Peh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar