di Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 selam, oyun harici disk'imde kaldi. simdi oyunu indirip kurup oynamak istesem serial falan girmem gerekecek mi ? tam hatirlayamadim kurulum kismini ? yanimda hic birsey yok. kutular serial'lar vs hersey evde. sadece wow-europe'daki hesabima erisebiliyorum.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 abi, wowun şöyle bir olayı var klasörü al direkt kopyala, bitti; registrye falan geçme durumu yok yani çatır çatır oynayabiliosun ben 2 dvd ye bölüp yedeklemiştim hatta, sonrasında aynen geri kopyalayım oynamaya devam ettim
di Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Onun için önce eve gitmem gerek işte =) Yok burda kimsede. Ha çekmesi de az tutmaz tabiki ama burdaki hatla seni bile çekerim ordan buraya Arda =P
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 serial istemiyor benim bildigim ki istememsi lazım.
-Neiloth- Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 istemio. accountu açarken kullanılıyo serial
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Bi arkadaşın tüm wow klasörünü rarlayıp rapidshare e atsın ordan çekiver :D eve gitmeye üşeniosan veya imkanın yoksa :D
toggie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 wow-europe.com'dan account management'a girerek oyunu download edebilirsin. key girmene gerek yok, onu sadece accountunu upgrade ederken kullanıyorsun. zaten oyunu kurarken sana key falan sormuyor.
di Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Bu sefer de download'er track'era baglanamadi. Peh...
Öne çıkan mesajlar