Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Işık İşçileri (lightworkers)

Chaotic

Öne çıkan mesajlar

Böyle bi tarikat mı diyim oluşum mu diyim bişi var.
Amerikadan wing tsun a bi eleman geldi enerji veriyorum dna değiştiriyorum falan dedi.Gey zannettik ortama soktuk adam kızları da götürüyo çatır çatır, tomar tomar parayla geziyo. Ben hem müslümanım hem hıristiyanım hem museviyim hem kabalistim falan diyo uzaylılar diyo planet x diyo bi acayip. Araştırdım böyle bir oluşuma ulaştım nedir ne değildir bilen gören varmı acaba? Facebookta bile grubu var 7000üyeli
Wiki de lightworker
ana sayfaları gibi bişi
Sosyal ağlarda paylaş

Chaotic said:
adam kızları da götürüyo çatır çatır

asıl can yakan nokta hedef kitlenin ithal malin kalitesini bilmesi itibariyle gercekle$mi$.

bu vuku, siz daha "i$in kilici mi" yuzeysel adreslemeler yaparken elemanin 20+ malzeme ile ortamin ı$ınını attirmasindan kaynaklaniyor olabilir mi acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

Duruma bu kadar antipatik ve ön yargıyla yaklaşmanız beni üzdü. Işık işçileri adında toplanmış bu insanların kötü bir amacı yoktur. Vücudunuz yediğiniz besinleri enerjiye dönüştürür ve vücudunuzun her noktasında akan enerjiler vardır. Çeşitli rahatsızlıklar bu bölgelerdeki enerji akımının sekteye uğramasına yol açar. Reiki vs. gibi enerji transferi işleriyle uğraşanlar kendi içsel enerjilerini veya evrensel enerjiyi kullanarak size ışık aktarıp bu şekilde tedavi edebilirler. Oynadığınız oyunlardaki heal atan priestların vs. mantıksal temelinde de çoooooook eski bir kültür olan lightworking yatar.

İnsanların çeşitli yeteneklerinin olması mümkündür. Kimisinin altıncı hissi kuvvetlidir ve olabilecek olayları tahmin edebilirler. (siz de bu insanlara tonla para bayılıp falcı diye gidersiniz) Kimileriyse içsel enerjilerini ve evrensel enerjiyle olan bağlarını insanları iyileştirmek için kullanırlar. Tarihsel süreçte de bu tarz yetenekleri olan insanlar genellikle kabile şamanları vs. olmuştur. Konunun inançsal yanını bir kenara bırakırsak sadece pratikte bile iki tarafın rızasıyla faydalıdır. Reiki gibi yöntemlerle iyileşen meşhur insanlar da vardır. Hatta Türkiyede Filiz Akın göğüs kanserini reiki tedavisiyle yendiğini anlatmıştır.

Her neyse. Biraz ufkumuz açılsın.
Sosyal ağlarda paylaş

ben birşeyin savunmasında değilim onu belirteyim öncelikle. Öte yandan bu işe emek veren ve karşılığında hiçbirşey beklemeyen insanlara karşı eöö çakma nurcu işte eki eki diye yaklaşılması bence üzücü ve ayıp. Bu insanların reklama da ihtiyacı yoktur zaten. Ellerinde olan güzel birşeyi ihtiyacı olanla paylaşırlar sadece. İnanmak inanmamaktan daha zordur zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...