BonePART Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Bi kamera sistemi kurdumda guvenlik amacli. DVR kartiyla gelen bi program var Mirac Elektronik diye bi sirketin yazdigi sanirim. Program cok unstable durmadna cokmeler kayitta durmalar yasiyorum. Sizin kullandiginiz saglam freeware tipli(yada iste hane internetten bulunabilecek) program var mi? Bana gereken ozellikler Kayit + Remotetan izlenebilme ole cok janjanli bisi gerek degil yane. 2 KAmera var max max 4 olacak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 sorularının cevaplarını bilmiyorum ama benim cevaplarını bildiğin sorulm var eheh ne kadara patladı bu 2 kameralı sistem tahmini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 sourceforge'a filan baktin mi peki? http://sourceforge.net/search/?words=surveillance&type_of_search=soft&pmode=0&words=dvr+surveillance&Search=Search ya da kartla gelen programin yeni versiyonunu indirmeye calistin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 415 ytl 2 adet nightvisionlu dome kamera 100 fps 4 giris dvr karti 100 metre kablo kablo uclari adaptorler felan dome almassan daha ucuz nightvisionlu almassan daha ucuz boktan dvr karti alirsan daha ucuz felan cok opsiyon war bu arada ben gitti gidiyordan aldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 sourceforgeda bulmak cok zor ya ahaha bide hep linux ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ya hic mi yok kucuk esnaf patide yane ullanmiyo musunuz kamera programi felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 up up and away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ya hala mi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar