smash Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 peki 'bitmemiş' bi şiirini koyabilir misin buraya? yani belki sana bitmemiş gözüküyodur ama öyle oluyodur güzel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 şiir yazmıyorum da, hikaye yazarken nasıl başlayacagım konusunda çok zorlanıyorum bende. Sonu hiç zorlamıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 iki sene kadar önce bişeyler karalamışım böyle birkaç sayfa hala açıp bakarım arada , manyakmışım ben iki yaş küçükken çok fena :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 smash said: peki 'bitmemiş' bi şiirini koyabilir misin buraya? yani belki sana bitmemiş gözüküyodur ama öyle oluyodur güzel? abi bitmemiş olanlar bitmemiş oluyo işte.yani o kadarını da anlayabiliyorum. misal ben sana kötü bitmiş bi tanesini yollayayım özelden, anlayacaksın ne demek istediğimi (buraya yazmıyorum artık) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar