calimero Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ulan nası bişeydir bu. geçen bi kız arkadaş yolladı bak adananın busu ünlü fln diye. ohannes!!! lan resmen şey bu, şeyy.... ahanda resimlere bakın ve siz anlayın ne olduğunu googledan sayfasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ahaha :D kokoreçin farklı versiyonları aslında. ikisinin anamaddesi aynı :D ben de haşlama diye bişe içiyorum. pek süper. meyan kökünden yapılıyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Ahah efsanedir bu şırdan. kokoreçle maddeleri aynı degil diye biliyodum şırdan sanki küsküden yapılıyodu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Berbat bişi, vıcık vıcık yağ. öğehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 şırdan da da bağırsaktan yapılmıyor mu ya? pek anlamam gerçi ama öyle biliom ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Burdan pipiye benziyo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ya abi bunlar daha bişey değil. kız nerden bulduysa bana bifotolar yolladı. ohannes dedim resmen kol gibiydi yani:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Pipi ama dimi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 yok lan değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Devenin aleti doldurup yediriolar agatör. Evet öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 O zaman billuru da bilirsiniz siz =) Koç yumurtası da diyolar resim bulamadım olsa da koysam. Pişmemişi sümük gibi ama pişirince kuru sümük gibi oluyor kötü bişey :)(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 GwindonSurion a sormak lazım ub konuyu. kendisi şırdan delisi de. :D o aydınlatır bizi anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Abi Adanada 'Bici Bici' diye bir tatlı var. Donmuş sperm ile buzu harmanlayıp önüne servis yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 fellahlar duymasın bunu. evini yakarlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bune abi doldurulmuş bok gibi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Lexius said: bune abi doldurulmuş bok gibi xD Ah keşke bok olsa.. Way başımıza gelenler =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 hayvan da iskembe benzeri dort tane sindirim organi var. sirden de bu arka dortluden biri. onu doldurarak yapiyorlar bu bu bu seyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bağırsakla yapılan son derece de güzel bi yemek. billur da yapıldıgı maddeyle ünlü bişey. çok fazla yapılan bi yemek değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ayrıca beyler sizinkiler böyleyse bi doktora gidin. ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 AHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bu arada yaprakli, buyuk, kara seklinde cesitleri de var. hadi afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 görüntü iğrenç orası kesin de kime sorsak çok güzel diyor tadı, anlamadım gitti. görünüşe inanmamak lazım. yemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Bağırsaksa sindirim organıysa tamam güzel de ya üreme organısa çok benziyo abi:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 hayvanın mıdesının 4 bolumunden(işkembe-börkenek-kırkbayır-şirdan) birisi.yani iskembe gibi bisey işkembenin bi ucunu diktiğinizi dusunun.içi dolma içi gibi doldurulur.adanada herkose basında buuyuk kazanlarda kebepçı gibi satılır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 yeniyo mu peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar