Fly Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Llama said: evin içinde dolanıyorum radikal kararlar vermek için karanlık bi odaya kitliyorum genelde orası tuvelet oluyor eğer çok sıkıldıysam balkona çıkıyorum ve dimdik yere bakmaya çalışıyorum sadece düşündüğüm şey ise yere çakılsam ölürmüyüm oluyor sonra geçiyor sıkıntım vaktinde böyle rulo havlu kağıda boş boş bakıyordum, 1 dakika sonra düştü hop diye, daha kötü olmuştum : uyku varsa uyumak en güzeli, uyku kaçırıyor ayık kalıp düşüncelere dalmak, daha da daralıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Bi arkadaşın msninde yazan güzel bi alıntıyı koyucam,belki bilenler vardır ama bilmeyenlerede öğüt niteliğinde olsun ÇOK BIKTIYSAN HAYATTAN Bİ MEZARLIĞA GİT SOR ÖLÜLER İYİ BİLİR ''YAŞAMAK GÜZELDİR''... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Ben de koyayım msnden listemdeki kişisellerden; OYUN BİTTİĞİNDE $AH DA PİYON DA AYNI KUTUYA KONUR!!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 hadi üstteki neyse de, alttaki çok feciymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Yemek yapar dururum sonra bi tanesine bile dokunmadan oylece bırakırım oldugu yere daha da kesmezse pencerenin dibine geçer insanlara bakarken neler düşündüklerini aklımdan tahmin etmeye calısırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 canım cok sıkkınsa biraz da gerginsem duvara yumruk atarım 2 tane gecer.. canım cok sıkkınsa ama gergin degilsem ata demirer falan acarım ezber olsa da bi iki gulumserim hos olur.. canım cok sıkkın degil ama gerginsem gene duvara yumruk.. canım cok sıkkın degil ve aynı zamanda gergin degilsem ohhh demeyin keyfime.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 zevkine göre seçtiğin bir diziye başla bence... sıkıntı nedir unutursun valla. mesela ben fırsat bulabilirsem spooks a 1. sezondan itibaren başlayacağım. prison break hastası olarak beni bu tip diziler daha çok çekiyor ama benim gibi olmayıp dizi seçmeksizin her türlü diziyi izleyebilen biriyseniz ne mutlu size valla. :) bu arada edit: http://www.surfthechannel.com böyle bir yer biliyorum yalnız 1-2 defa izlemeye kalktım her seferinde streaming hatası veriyor 10. dakikada bitiyor. yine en iyisi torrent le indirmek galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar