Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aziz Yıldırım'ın yorumları...

la_bombonera

Öne çıkan mesajlar

Zico varken takım çok disiplinsizdi bence ligin son maçlarına doğru iyice görüldü kanaatindeyim. Bence gönderilmesinde yanlış birşey yok. Disiplinsizlikten ligi kaybedersen kovar aziz yıldırım normaldir. Şuan Zico olsaydı kadro şu durumda olsa (sakatlar felan) Zico'nun Aragones'den daha başarılı olacağını düşünmüyorum. Para olayı disiplinsizlik felan bence zico haketti gitmeyi. Maldonado Aurelio'dan iyi bir oyuncu kesinlikle değil. Aragones'in elinde eli yüzü düzgün bir orta saha olsa eminim bu takım baya iş yapacak ama ortada maldonado josico kanatlarda kazım uğur ile olmaz bu iş malesef. Adam akıllı transfer yapmadı aziz başkan bu sene. Josico'yu almak bence fenerin hedeflerini küçültmektir. Eğer çeyrek final başarımızı tekrarlamak ve geçmek hedefimiz diyorsan Josico bize bunu sağlayacak adammı diye sormak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Kazım'ın iyi bir fubtolcu olduğunu düşünüyorum. Ona biraz güven vermek ve ehlileştirmek lazım. Kendine güveni gelince de topla çok oynamaya başlıyor, hadi 1 2 hareket tamamda 3. de pas vermeyi aklına getirse çok sağlam futbolcu olur. Tribünleri ayağa kaldıracak hareketleri var, bir yıldız kumaşı var o adamda ama parlatmayı bilmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

tribünleri deli edecek davranısları da var. ayrıca zico'ya disiplinsiz diyenler aragones'e nasıl disiplinli diyebilir? futbolcunun formasını yere atması, oyundan alındıktan sonra teknik direktorunu alkıslaması, hepsini gectim bunları yapana ceza verilmemesi gibi durumlar varken?

fenerbahce'nin oynadıgı 3 lig macında edu ve deivid'den baska as kadrosunda eksigi yoktu. e madem buyuk takımsınız, transfere milyon dolarlar harcıyorsunuz, o zaman sakatlarımız var diye bahane uretemezsiniz. eger sakatlanan oyuncuların yerini yedeklerle dolduramıyorsanız -hele ki super lig icin yeterli değilse bu yedekler- buyuk takım oldugunuzdan bahsetmeyin pls.
Sosyal ağlarda paylaş

Zlaneth said:
Ben Kazım'ın iyi bir fubtolcu olduğunu düşünüyorum. Ona biraz güven vermek ve ehlileştirmek lazım. Kendine güveni gelince de topla çok oynamaya başlıyor, hadi 1 2 hareket tamamda 3. de pas vermeyi aklına getirse çok sağlam futbolcu olur. Tribünleri ayağa kaldıracak hareketleri var, bir yıldız kumaşı var o adamda ama parlatmayı bilmek lazım.

çok yetenekli bir futbolcu bencede ama işte o dediğin 3. pası verdiği zaman büyük futbolcu olacak. Yoksa çalım çalım takıma fazla katkısı olmuyor atakları öldürüyor çoğu zaman. Bazende olmadık yerde atağa kaldırıyor hakkını yemeyeyim. Kazım gördüğüm kadarıyla eğer karşısında iyi bir sol bek yoksa vasat bir oyuncu ise perişan ediyor sol kanadını rakibin öyle böyle değil. Ama biraz kaliteli bir oyuncu varsa karşısında direk gg hiç bir şey de yapamıyor acayip değişik bir futbolcu :) tabi benim gözlemlerim bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben karşı defans ile felan alakası olduğunu zannetmiyorum.

Kazım ve Uğur Boral'ın ortak bir noktaları var, çok iyi top sürüklüyorlar, ve bunu bazı maçlarda inanılmaz derecede iyi yapıyorlar. Ancak bunun bir dengesi yok, yani adamlar iyi günlerinde olduklarında cidden yardırıyorlar, bunu uğur boralda da gördük, kazım da da gördük, iyi defans kötü defans farketmiyor, sadece motivasyon mu desem, o günkü ruh hallerimi desem öyle bir garipler.

Maldonado'ya gelince, abi bu eleman oynayacak, cidden çok da güzel oynayacak, ama bu elemanın en az 1 seneye daha ihtiyacı var, açılması gerek. Aurelio gibi olabilecek kapasite var, defansif oynuyor, orta saha oynuyor, pozisyon gereği Aurelio benzeri, ama Aurelio kendini aşmıştı, Maldonado'nun da aynısını becerebilmesi için zamana ihtiyacı var.

Deivid'e gelince, Abi bu eleman var ya işte efsaneydi bence, hatta Alex felan yalan, takımın en iyi en kaliteli oyuncusuydu bence, çok iyi oynadığı maçlarda tüm takımın yükünü alıyordu, çok iyi oynamadığı maçlarda ise garip bir şekilde takım arkadaşlarının iyi oynayabilmesini sağlıyordu, oynadığı pozisyon ilginçdi, sağ açık ? o neyse. :D Ve o pozisyonda inanılmazdı, hiç oynamasa 2 defansı peşine takıyordu. Fenerbahçe deivid'in varlığından çok ekmek yedi, hem ligde hem şlde. Benim en sevdiğim ve beğendiğim oyuncuydu. Sakatlanması çok kötü oldu.

Edu ve Lugano'nun en iyi artıları birbirleriyle süper uyumlu olmaları, yoksa ikiside orta halli defanslar, ama çok iyi kolluyorlar birbirlerinin arkalarını ve bu çok büyük bir avantaj. Hatta biri sağı ve biri solu da kapatabiliyordu. Gokhan'ın ve Carlos'un açıklarını yani. Yerlerine kim oynar ? Valla bence edu veya lugano yerine oynayabilecek oyuncu yasin çakmak, bir tek bu kapar o açığı şu anki kadroda.

Önder Turacı, bu adam Gökhan G. yedeği, başka bir yerde oynayamıyor, sağ defans öyle de kalacak, belki dmc oynatılabilir, selçuk gibi.. Ama alışması zor olabilir o pozisyona fakat bece Önder Turacı'dan hem denizden hem de selçukdan çok daha iyi bir dmc çıkar.

Fenerbahçe'Nin bu seneki kadrosu ilginç, doğru. Çok eksiği var, doğru. Ama bu takım gene oynar diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

şurda 2 laf etti diye koskoca aziz yıldırım'a bi fenerli olarak laf ediyosanız defolun cimbomlu falan olun.onca yaptığını görmezden gelip kıçı kırık bi röportajdan takımınızın başkanını çöpe atıcak kadar karaktersizlik varsa gidin döneklik yapıp cimbomlu olun.bu kadarını diyorum ben.ve içten bi şekilde acıyorum aziz yıldırım'a laf eden fenerlilere.
Sosyal ağlarda paylaş

En hazetmediğim 2 oyuncu vardı Fenerbahçe'de son 5 senede. Deniz ve Selçuk. Selçuk'u al siirt köy hizmetlerine götür orada bile sırıtır. Tam bir odun abi bu adam nasıl Fenerbahçe'de oynayabilir anlamıyorum. Ayağı kırıldı üzüldük falan ama adam hala dert başımıza bence. Bırak git artık bezdim Selçuk'tan ya. Kaptırdığı her toptan tehlike yiyoruz, mevkisini bilmeden saçma sapan hareketler yapıyor. Deniz de keza ne yaptığı belli değil bence, dangir dungur bir adam, pas veremez, orta açamaz. Süper ligi geç 5. lig amatör kümede zor oynar ama Fenerbahçe'de adam takdir ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Baluu dediklerinin çoğuna katılıyorum ama bir kaç parantez açmak istiyorum. Deivid gerçekten 4-5-1 için biçilmiş kaftan içeri giriyor yeri geldiğinde 2. forvet gibi pozisyon alıp gol atıyor. Ama onunda eksisi sağ kanat gibi oynayamıyor 4-4-2 oynarsak deividli bir orta saha çok açık verir. Şuan için deived gerçekten çok lazım bir adam.

Lugano - Edu ikilisinin alternatifi bence Yasin ve Önder Turacı'dır. Önder Daum döneminde orada oynadı ve bir ara takımın en iyisiydi sonra Önder'i orada hiç denemediler bence orada Can'dan daha çok iş yapar.

Maldonado'dan ümidim yok ama benim :). Onunla büyük maçlarda çok sıkıntı çekeriz bence. Deniz ve Selçuk en sevmediğim iki adamdı nefret ederdim ikisindende. Deniz'in hata yaptığı GS, BJK ve Man. Utd maçları hala aklımda adam resmen karşı takıma oynuyodu onun yüzünden sayısız gol yemiştik bir sezon. Ama Ön liberoya geçince fiziği sayesinde top kapmaları ve defansif özellikleri sayesinde çok iyi bir ivme yakaladı. Şuan bence türkiyede sakatlıktan çıkmış form tutmuş bir Denizden daha iyi bir ön libero bulunmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Zlaneth said:
Pallando valla her şey çok iyi gidiyordu ama Deniz'i övdün bitirdin beni :) ki son ana kadar da tam aynı düşünüyoruz diye geldim ama o iyi önlibero cümleni beni aldı götürdü :D

Arkadaşım emin ol Deniz'den en az senin kadar bende nefret ediyorum. Ama adam gerçekten geçen sezon sakatlanana kadar çok iyiydi. Fizik, defans, top kapma olarak çok iyi ön liberoda ama al onu biraz öne çek orta sahaya takımı katletsin. Zaten birazda ön libero bana göre takoz mevkisi olduğu için Deniz, Topal gibi adamlar anca oralarda kral oluyorlar. (Takoz mevkisine cevap gelmeden hemen açayım fiziği iyi olanlar top kapabilenler genelde ön libero oldukları için başka bir varlık gösteremediklerinden takımların özellikle orta sahalarında boşluklar varsa ön liberolar tek kaldığı için çok iyimiş gibi görünürler. Aurelio, Saidou, Deniz, Topal örnekleri gibi. Gerçi Aurelio orta sahada oynayabiliyor.)

Yani sözün özü Deniz ön libero için bence uygun bir adam. Keza Topal'da ön libero için uygundur. Ama maldonado yetersiz malesef. Ayrıca ben Deniz'i övmedim :) ön liberodan başka bir yere koy yakar bizi diyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Lorrotar said:
şurda 2 laf etti diye koskoca aziz yıldırım'a bi fenerli olarak laf ediyosanız defolun cimbomlu falan olun.onca yaptığını görmezden gelip kıçı kırık bi röportajdan takımınızın başkanını çöpe atıcak kadar karaktersizlik varsa gidin döneklik yapıp cimbomlu olun.bu kadarını diyorum ben.ve içten bi şekilde acıyorum aziz yıldırım'a laf eden fenerlilere.

+1 demek istiyorum buna.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...