Apache Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 yeni evliler büyük ihtimalle ama son duydugum iki replik -nabıyon -ne konuda? -ne bilim -heeayatım çay güzel olmuş mu? evlenirken iki kere düşünün hehe. bi de bu ablanın bi telefon gorusmeleri var boyle sabah onunla uyanırım aksam onunla yatarım oyle bi gorusme uzunlugu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Geçmiş olsun =) Bizim komşumuz da düzenli olarak sabah 8 temizliği yapıyor 2 günde 1 neden böyle yapıyor bilmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Yeni evliler ve başka hiç bişey duymadın ses olarak >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 of, bizim karsi komsunun cocugu tam bi iskence cocuk 7de uyaniyor 8de sokakta tam kapimin onunde top oynuyo bi de bi ses var masallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 o çocuklardan bizde 3-4 tane var. bi kaç gündür seslerini duymuyoma ma nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bizim o cocuklar evin içinde keşke sokakta olsalar nedense hepsi odamda:S uyuya kalıyorlar geldilermide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 öyle durumlarda ben onlardanda erken kalkıyorum müzik açıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Bizim de karşı komşunun helikopteri var. PATATATATATATATATATATATAT diye her sabah işe gidiyor itoğlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 odanda top oynuyolar ciglik atiyolar ve sen onlari tek bacaklarindan tutup, sallayip "seni var ya" demiyorsun? hmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 neyse ya. geçen arkadaşla kuantum fiziği hakkında konuşuyorduk dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Sokakta çocuğun tekinde bi elektronik tabanca war pilli. Stop Police! dırı dırı dın fiyuuv fiyuuv fiyuuv diye sesler çıkarıyor ve 20. stop policeden sonra feci bayıyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 roket adam said: neyse ya. geçen arkadaşla kuantum fiziği hakkında konuşuyorduk dsf. ee sonra o kızı gördün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Apache said: yeni evliler büyük ihtimalle ama son duydugum iki replik -nabıyon -ne konuda? -ne bilim -heeayatım çay güzel olmuş mu? evlenirken iki kere düşünün hehe. bi de bu ablanın bi telefon gorusmeleri var boyle sabah onunla uyanırım aksam onunla yatarım oyle bi gorusme uzunlugu. banim açıldı olle X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 o degılde facebook ta meetyourneigbors diye application var cok faydali bu hatunlar nerden cıkıyor sorusuna az cok cevap alıyo ınsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar