Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şirin?!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yanlış hatırlamıyorsam şirine gargamel'in şirinleri ele geçirme planlarının bir tanesi olarak dünyaya geliyor. esmer olarak. hani gitsin cilvelenip şirinleri birbirine katsın, akıllarını alsın filan deyu deyu.
sonra kötülükten şirin baba tarafından kurtarılıp (ya da şirinlerin eblek iyiliğinden etkilenip, tam hatırlamıyom) o arada da sarışın oluyor kendisi.
Mesaj tarihi:
ya gargamel yapımı olan örgülü şirin değilmiydi?
örgülü şirin nerden gelio peki? (sanki diğer şirinlerin nerden geldiği belliymiş gibi soruom bende...)
Mesaj tarihi:
donnie darkoda da donnie first of all papa smurf didn't make smurfette, gargamel did diyodu

ben de şaşırmıştım o sırada, izlerdim küçükken hiç böyle bşiey görmedim
Mesaj tarihi:
Raincloud said:
Bilinen 2 tane kız şirin war birisi gargamel üretimi şirine ötekisi de örgülü şirin.Asena olamaz bence =)

3. de var nine şirin mi ne büyükanne modnda geliodu bi tane zaman makinesiyle gezen dede geldiği sırada.
Mesaj tarihi:
öyle, ben hatırlıyorum lan.

hatta ilk çirkin çarpu çurpu birşey bu şirine, sonradan bişeyler yapıyo şirin baba da düzeliyo.

ama o kuyruklardan bölünüyolardı, öyle çoğalıyorlardı.

öyledir heralde.

lan ?
Mesaj tarihi:
Emaleth said:
yanlış hatırlamıyorsam şirine gargamel'in şirinleri ele geçirme planlarının bir tanesi olarak dünyaya geliyor. esmer olarak. hani gitsin cilvelenip şirinleri birbirine katsın, akıllarını alsın filan deyu deyu.
sonra kötülükten şirin baba tarafından kurtarılıp (ya da şirinlerin eblek iyiliğinden etkilenip, tam hatırlamıyom) o arada da sarışın oluyor kendisi.

evet tam olarak oyle.

gargamel de kotuluk olarak hatun yapmis.

feministler de buna ses cikarmamis

cok ilgincmis.
Mesaj tarihi:
evet çamurdan yapılmaymış, ama hiç güzel olmamış, sonra bi asa depresyona girip yemek yemiş. sonra şirin baba bunu evine atmış, bi süre çalışmışlar ve böyle olmuş. wikipedia öyle diyo.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/2/20/Smurfette_then_and_now.jpg
Mesaj tarihi:
dory said:
Emaleth said:

evet tam olarak oyle.

gargamel de kotuluk olarak hatun yapmis.

feministler de buna ses cikarmamis

cok ilgincmis.

ya bi gidin örgülü çocuk şirinlerdendi?

young prna girer o hattaha chld prn a.
  • Yeni Oluştur...