Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Adamlar-anti klişe timi karikatürü ararken bunu buldum ne alakaysa :S Arkadaşlar adamlar karikatürü bulan koyabilirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 başbuğ şirin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 asena şirin falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 şirinler hani koministti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Bilinen 2 tane kız şirin war birisi gargamel üretimi şirine ötekisi de örgülü şirin.Asena olamaz bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 oha şirineyi gargamelmi yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Öyle biliyorum hatta sarışın bile değildi şirine sonra bi şekilde sarışın oluyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 yanlış hatırlamıyorsam şirine gargamel'in şirinleri ele geçirme planlarının bir tanesi olarak dünyaya geliyor. esmer olarak. hani gitsin cilvelenip şirinleri birbirine katsın, akıllarını alsın filan deyu deyu. sonra kötülükten şirin baba tarafından kurtarılıp (ya da şirinlerin eblek iyiliğinden etkilenip, tam hatırlamıyom) o arada da sarışın oluyor kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 oksijenli su? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Allah şirinlerin belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 şirineyi ben yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ya gargamel yapımı olan örgülü şirin değilmiydi? örgülü şirin nerden gelio peki? (sanki diğer şirinlerin nerden geldiği belliymiş gibi soruom bende...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 donnie darkoda da donnie first of all papa smurf didn't make smurfette, gargamel did diyodu ben de şaşırmıştım o sırada, izlerdim küçükken hiç böyle bşiey görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Raincloud said: Bilinen 2 tane kız şirin war birisi gargamel üretimi şirine ötekisi de örgülü şirin.Asena olamaz bence =) 3. de var nine şirin mi ne büyükanne modnda geliodu bi tane zaman makinesiyle gezen dede geldiği sırada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 öyle, ben hatırlıyorum lan. hatta ilk çirkin çarpu çurpu birşey bu şirine, sonradan bişeyler yapıyo şirin baba da düzeliyo. ama o kuyruklardan bölünüyolardı, öyle çoğalıyorlardı. öyledir heralde. lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 sirin baba nerde?? -cumaya gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Hmm bu kadarmış dişi şirinler. -Şirineyi gargamel yapıyor! -Büyükanne zaman makinesi kullanıyor. -Örgülünün akıbeti bilinmiyor:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Emaleth said: yanlış hatırlamıyorsam şirine gargamel'in şirinleri ele geçirme planlarının bir tanesi olarak dünyaya geliyor. esmer olarak. hani gitsin cilvelenip şirinleri birbirine katsın, akıllarını alsın filan deyu deyu. sonra kötülükten şirin baba tarafından kurtarılıp (ya da şirinlerin eblek iyiliğinden etkilenip, tam hatırlamıyom) o arada da sarışın oluyor kendisi. evet tam olarak oyle. gargamel de kotuluk olarak hatun yapmis. feministler de buna ses cikarmamis cok ilgincmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 evet çamurdan yapılmaymış, ama hiç güzel olmamış, sonra bi asa depresyona girip yemek yemiş. sonra şirin baba bunu evine atmış, bi süre çalışmışlar ve böyle olmuş. wikipedia öyle diyo. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/2/20/Smurfette_then_and_now.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 dory said: Emaleth said: yanlış hatırlamıyorsam şirine gargamel'in şirinleri ele geçirme planlarının bir tanesi olarak dünyaya geliyor. esmer olarak. hani gitsin cilvelenip şirinleri birbirine katsın, akıllarını alsın filan deyu deyu. sonra kötülükten şirin baba tarafından kurtarılıp (ya da şirinlerin eblek iyiliğinden etkilenip, tam hatırlamıyom) o arada da sarışın oluyor kendisi. evet tam olarak oyle. gargamel de kotuluk olarak hatun yapmis. feministler de buna ses cikarmamis cok ilgincmis. ya bi gidin örgülü çocuk şirinlerdendi? young prna girer o hattaha chld prn a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Örgülü çocuk şirinlerden zaten =) Şirineyi gargamel yarattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Şirine yönetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Tövbe diyin lan. Hepsini Allah yarattı. Şaka şaka allah yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 güçlü şirin (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Ekmek said: Tövbe diyin lan. Hepsini Allah yarattı. Şaka şaka allah yok :) bir an korktum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar