Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nextgen Konsollarda fifa 09

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

Demosunu oynayaniniz vardir arada mutlaka... bence oldukca eglenceli olmus. Pes kadar hizli degil oyun ama, dilim bunu soylemeye donmuyor ama diyecem sanirim, gercekci bayagi. Ozellikle bu sezon ki be a pro modundaki gelismeler acaip heycanli kilacak oyunu, ve sabirsizlikla bekliyorum.

Xbox 360 i olan ve oynamayi dusunenker bu ara da club olusumunu da dusunsun lutfen ;)
Sosyal ağlarda paylaş

demo sunu ben indirdim (ps3) be a pro mode guzel duruyor, stadyum ve mac oncesi falan super tam maç moduna sokuyor ama malesef AI biraz sıkıntı, misal ara pasi atiyorum kalecinin onunde duruyor top ama kendi savunma oyuncusu var diye topa elini surmedi e benim forvetim de hızliydi savunmacidan gitti çat diye wurdu gol. saha boyutu cok ufak gibi duruyor belki pes den dolayi yadirgiyoda olabilirim. hareket yapabilmek, yok saga çek topu sola çek topuk wurarak onune al falan, super dursada cok kullanissiz malesef. en cok sevdigim olay gol attiktan sonra sevinme şeklini yapiyor olabilmekti oyunda o kadar bir de training mode. pes 2009 u gormeden konusmak zor ama malesef.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Konsolda fifa serisi 08'ten itibaren önüne geçti pes'in ve hala da önünde. Pinti konami daha oyun cıkmadan 2 ay önce transfer olmuş oyuncuları bile oyununa koymaktan aciz ve satın almadığı eksik lig ve oyuncularıyla oynatırken. Fifa herşeyiyle full ve hatta her hafta oyuncuların performasını internetten oyununa yansıtan bir sistem yapmışlar. Oynanışıda üstün olunca ortaya mükemmel bir oyun cıkıyor
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi, oncellikle sunu belirteyim, sen pesi seviyorsun diye sana ne kotu birsey diyorum, ne de dusuncene karsi geliyorum. Sana gore pes iyidir cunku o seriyi seviyorsun, ona alisiksin.

Ben de yillarca pese hastaydim, tek cozum pesti, gecen sene de epey mucadele ettim pesi her alanda korumak icin, ama basarisiz oldum, bir yerden sonra kendimi dahi inandiramadim. Pes 5'i falan zamaninda sabaha kadar oynarken 2008'e fazla dokunamadim, canim istemedi. Pes 2009'u da cok buyuk hevesle aldim, hatta Fifayi beni pese kadar oyalasin diye oynuyordum ama 1 hafta dayandi 2009 :( Maalesef su anda xboxumu actigimda iki oyun da orada durmasina ragmen canim Fifa cekiyor :(

Sana tavsiyem fifaya sans vererek bidaha oyna, en kotu ihtimalle arada degistirecek 2 tane futbol oyunun olur. Arkadasla oturup 2 dk mac atmakla anlasilmaz, biraz oyna gor :)

Ayrica an itibariyle official yorumlari da alalim:

Game Rankings Pes 2009 xbox 360 - - ortalama 74%

Ps 3 icin de 77% ortalama almis.

Fifa 09 game rankings - - Xbox 360 - - Ortalama 88%

ps3 icin de 87% ortalama.

Simdi review bisi ifade etmez diyeceksin, ve katiliyorum, ozellikle gamespot gibi yerlerin yanli yorumlari uzer beni, ama gamerankingse guvenirim, her iki oyun icin de 35 reviewin ortalamasini almis. Bu bence onemli bir olcudur.

Ha ona bakarsan pc versyonlari icin de birine 80%, birine de 81% vermisler, ona hic katilmiyorum mesela, ama pes fan forumlarinda bile bir hayal kirikligi soz konusuyken gormemezlikten gelmek hos olmaz.

Oyuna bi sans daha verin, cunku gercekten cok iyi oyun.

ekleme: En guzel sey fifanin oyuncu AI sini cok guzel gelistirmesi, oyunculara tek tusla kosuya cikmalari icin komut verebiliyorsun, cok guzel akan bir pasli oyun yapmak mumkun. Sliderlarla taktiksel kontrol cok ustun olmus bu sene ve en onemli sey birine pas attigim zaman o adam bana dogru geri kosarken topuguna carptirmiyor vs. Capraza basip kosu yapinca herkesi gecmiyorum ve kim ne derse desin, eskiden lisans vardi da ne oluyor dedigim fifa, oyununu da duzelttikten sonra lisansli olarak goze daha hos geliyor. Adamlar kadrolar icin ozen gostermisler ve pes HALA gecen senenin kadrosu ile bu senenin arasinda sacma bisi yapmis. 1 kisinin bile bir gecede duzeltebilecegi seyler bunlar. Ha onemli mi? Game breaking mi? Degil, ama su cagda artik yapmasin bunu konami.

Son olarak belirtmeliyim ki online modlarinda dunyalar kadar fark var. Peste hala netten oynayinca korkunc lagler, tekleyen oyunlar ama fifa da oyle sorunlar yok. Ayrica BAP >>> Legend.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya FIFA'daki ortalar, çalımlar falan bana hiç gerçekçi gelmiyor. Hele top hala balon. Oynarken futbol oynadığımı hissedemiyorum FIFA'da, yani böyle nasıl diim sanki başka bişey oynuyorum. PES ise tam tersi.

Adam koşturma olayı inanılmaz bi artı ona katılıyorum, PES onu yapsa müthiş arapas sistemiyle tadından yenmez ama sonuçta bana FIFA hala arcade geliyo PES'e göre. Öyle işte :)

Online oynamayı sevmiyorum zaten tanıdığım adam yanındayken gol atınca enseye şaplak atmadan tadı çıkmıyo :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...