Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Var midir bir yontemi ? :) paypal u da kabul etmiyor anliyor Turk kredi kartindan seyettigimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 itunes store türkiyede açılmadı mı hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 kredi kartının türkiyede amerikada diye olayı oluyor mu oluyorsa visa mastercard ne işe yario? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 fastreloader said: itunes store türkiyede açılmadı mı hala? Açıldı, sadece ipod touch a yazılım satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 senko said: kredi kartının türkiyede amerikada diye olayı oluyor mu oluyorsa visa mastercard ne işe yario? ya bu adamlar kil iste onu dahi tesbit ediyorlar yeter ki Turkiye'den almayalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 yav her ülkede drm (telif hakkı) yasaları falan farklı ya şimdi, bir de fiyatlandırma da farklı oluyor, onçün her ülkeden alışveriş olmuyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 anonymouse credit card çıkartın.. fbi acanları falan kovalasa bile anon olduğu için kredi kartı sizi bulamazlar.. bu bilgiyi benden duymadınız, beni tanımıyorsunuz.. ben de sizi hiç görmedim.. daha ayrıntılı bilgi için google: anonymouse credit card veya prepaid card vs vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 dasaaa said: anonymouse credit card çıkartın.. fbi acanları falan kovalasa bile anon olduğu için kredi kartı sizi bulamazlar.. bu bilgiyi benden duymadınız, beni tanımıyorsunuz.. ben de sizi hiç görmedim.. daha ayrıntılı bilgi için google: anonymouse credit card veya prepaid card vs vs.. doğru söyle gizli ajanmısınB) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 hmm sadece gizli kalayım şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 şimdi rastgele denedim baktım hesap alabiliyorum. ama şarkı satın alamıyor muyum ben şimdi bu kredi kartıyla :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar