Frantic Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bilgisayarımı yeni formatladım. ie7 ve msn kullanmak için sp2 gerekiyor.microsoft sitesinde bulunan versiyonu indirim kurayım dedim fakat yüklerken hep " bir iç hata oluştu" diyip kapatıyor yüklemeyi.nasıl yükleyebilirim sp2yi bi fikri olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 lisanslı windowsmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 orjinal değil :) fakat bundan önce de yüklemiş olduğum windows ve service pack 2im.anlamadığım bu sefer neden kıllık yaptığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 SP3 var xp için onu niye yüklemeyi denemiyorsun? Bu arada xp kullanıyorsun değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 xp kullanıyorumda sp3 hakkında pek bi bilgim yok fakat sorunu çözdüm.eğer karşılaşılan olursa belki yardımcı. xp'yi yükledikten sonra lisanslayıcı programı hemen yüklemeyin.tüm windowns patchlerini ve bileşenleri yükledikten sonra yükleyin. eğer lisanslayıcı yüklüyse sp2 veya sp3 yüklenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar