Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL: Porto - Fenerbahçe 17.09.08 @ 21.45

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Geçte olsa bende kişilere göre yorumumu yapiyim.

Burak bence iyi oyuncu olacak, genç ve bir şeyler yapma arzusu nedeniyle kendisini takdir ediyorum, tahammulde edebilirim ona bir müddet daha. Pişecek yavaş yavaş bence takımda kalmalı

Kazım oyuna çok geç girdi, maçın en kötü 55. dakikasında oyunda olmalıydı.

Emre yerini yadsıdı biraz, Türkiye'de hiçbir takımın istemediği biriydi ve biz ona kucak açtık. Bunun karşılığını ödeyecek ben inanıyorum. Yetiştiği klüpten her defasında küfür yiyen bir adamın psikolojisi de normal olmaz, bu adamı morallendirmek lazım. Maçta da kötüydü vasattı.

Volkan maça seyirci olarak katıldı, yer tutuşlar, kaleyi bırakıp çıkmalar falan bol bol küfür yedi dün akşam benden. Bu adamın grafiği iniş çıkış dolu, saçlar ful jöleyken de böyle kendine aşırı güvenmenin saçmalattığı hareketleri vardı, gene eski haline döndü.

Selçuk... Yani bu adama odun demek bile oduna hakaret bir işe yarıyor ısıtıyor bizi falan, bu adam kadar vasıfsız, tek düze, beceriksiz bir adam olamaz, herif ayağına top gelmeden ne yapacağını zerre bilmiyor, top gelince de telaşlanıyr ne yapacağını şaşırıyor, değil futbolcu kasap olsa haftada 5 kere elini keser bu herif.

Josico Epic Fail yolunda.

Yasin, genç adam, bize katkı sağlayacak bir gün ama o gün 2050'de falan gelecek sanırım. 1 maç değerlendirmesi değil bu, takımda yedekler olur güvenirsin, sahaya sürdün mü adam gibi taşır takımı, semih mesela. Gerçi ne yapsın bu çocukta Edu'dan öğrendiğini yapıyor rakibe pas veriyor.

Lugano'nun kesinlikle "Anger Management" ihtiyacı var. Adamın suratı maçlarda ruh hastası halini alıyor. İşini eğlenerek değil zorunluluktan yapıyormuş ve bu zorunluluk onu strese ve sorumsuzluğa itiyormuş gibi bir yüz ifadesi var. Yalnız nerede faul yapılır onu iyi biliyor. Sarı kart yediği pozisyonda bıraksa 3. gol erken gelebilirdi porto adına.

Gökhan Gönül'de inanılmaz bi düşüş var, nerde 6 ay onceki Gökhan nerde şimdiki. Takım halinde berbatlaşalım gibi bir söz mü aldılar acaba aralarında kestiremiyorum.

R. Carlos, adam kötü gününde bişe iyi, rahat oynuyor, kendi de açıkladı ben eski R. Carlos değilim, Fenerbahçe'de Real Madrid değil. Adam boş gazlarla gazeteleri ve taraftrı şişirmiyor, asarız keseriz 5 koyarız demiyor. Gerçekler üstüne oynuyor.

Guiza, takımın en dirisi en isteklisiydi bence, biraz daha şanslı olsa beraberliği kurtarabilirdik ama futbol ekip işi, 3 kişi iyi 3 orta gerisi berbat olunca malesef olmuyor. Ben Guiza'nın çok yalnız kaldığına inanıyorum. Alex koşamadığından hücumda uzun pasla onu kaçırmaya kasıyor ama her pozisyonda da aynısı olunca millet 10. dakkada sora yemiyor bu oyunu.

Uğur Boral desen, inişli çıkışlı futbolculara en bariz örnek olur. Bir iyi bir kötü, hemde maçın içinde bu yapısı var, 20 30 dakka duruyor sahada yok, sora bi 10 dakka yardırıyor sol tarafı, sonra gene duruluyor saklanıyor.

Maldonado evet iyi pas yapıyor ayağa oynuyor, dün de şaşırtıcı derecede ileri paslar çıkardı. Nasıl olduğuna şaşırdığım atak hazırlıkları falan yaptı. Yalnız takım rahatken kaptırdığı öyle toplar oldu ki Selçuklaştı demeliyim. (selçuk burda odun gibi moron ve ya öküz gibi bi laf)

Alex teknik adam, koşmayan, tek pasla takımı hareketlendiren, bazen aradan kafayla gol atan surpriz adam bence, adam adama mücadelesi çok zayıf, hızı yok, Porto defansı da "HULK"lardan kuruluydu dün, pek birşey yapamadı 3 5 hareketten başka.

Maçın geneli bence Porto'nun beklediği bir takım bulamaması oldu. Hatta maçın bazı bölümlerinde bence Fenerbahçe o kadar dumur hareketlerle toplar bıraktı ki, adamlar bu ne lan böyle pozisyondan gol atmam ben deyip koşmadılar bile. Önümüzdeki maçlara bakıcaz ama defans bu halde devam ederse, 2. 0 faciasına yol alabiliriz. Bariz rakip forvetle işbirliği vardı dün gece.
Sosyal ağlarda paylaş

Zlaneth said:
Geçte olsa bende kişilere göre yorumumu yapiyim.
...

Emre yerini yadsıdı biraz, Türkiye'de hiçbir takımın istemediği biriydi ve biz ona kucak açtık. Bunun karşılığını ödeyecek ben inanıyorum. Yetiştiği klüpten her defasında küfür yiyen bir adamın psikolojisi de normal olmaz, bu adamı morallendirmek lazım. Maçta da kötüydü vasattı.

...

Şimdi emre'ye şans tanınmalı vs ayrı bir konu da ben bu Emre'ye FB kucak açtı kısmına takıldım. Kucak açılan futbolcu böyle abuk subuk rakamlara imza atmaz bunun adı kucak açma değil transferdir böylesi bi durumda da duygusal şeylerden bahsetmek komik oluyor biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...