Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yarın bursadayım.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yarın bursaya gidiyorum benden istediğiniz birşey var mı :)?veya fotoğrafını çekip buraya koymamı istediğiniz :)?[signature][hline]Yıllardır Yiyip Duruyoruz, Tabaklar Dolusu, Cacık ve de Salata, Ama Yine de Azalma Değil, Artış Var Hıyar Sayısında, Bu da Demektir Ki, Hıyarlık İnsanoğlunun Mayasında...
Mesaj tarihi:
tamam koyarım yeterki sen iste ;-).heykelde gerçek iskenderin yeri var.çok şirin bir dükkan.hala eski haliyle duruyor koltuklar falan...ohhh şimdiden acıktım :-P.....[signature][hline]Yıllardır Yiyip Duruyoruz, Tabaklar Dolusu, Cacık ve de Salata, Ama Yine de Azalma Değil, Artış Var Hıyar Sayısında, Bu da Demektir Ki, Hıyarlık İnsanoğlunun Mayasında...
Mesaj tarihi:
ben istiyorum ama :).bursaya kadar gidipte isklender yenilmez mi yahu?bide ordan kestane şekeri alırım ben şimdi ohhhh........
:-P.[signature][hline]Yıllardır Yiyip Duruyoruz, Tabaklar Dolusu, Cacık ve de Salata, Ama Yine de Azalma Değil, Artış Var Hıyar Sayısında, Bu da Demektir Ki, Hıyarlık İnsanoğlunun Mayasında...

[Bu mesaj Behemoth tarafından 22 Nisan 2004 23:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
anneanemlere selam söyle[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Mesaj tarihi:
söylerim estel.....bak gerçekten diyorum evlerini söyle kapılarını çalıp estelden size selam var diyeyim :D.
(tabii sonra bu delimi ne diye polis çağırısınlar.)[signature][hline]Yıllardır Yiyip Duruyoruz, Tabaklar Dolusu, Cacık ve de Salata, Ama Yine de Azalma Değil, Artış Var Hıyar Sayısında, Bu da Demektir Ki, Hıyarlık İnsanoğlunun Mayasında...
Mesaj tarihi:
valla dedem ağırceza reisiydi... hiç döver vala :P[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Mesaj tarihi:
eee estelcim çok pardon ama ben bursaya gitmiyecektim sana şaka yaptım :-P.
*!inşallah gideceğimi anlamaz diye düşünür....*[signature][hline]Yıllardır Yiyip Duruyoruz, Tabaklar Dolusu, Cacık ve de Salata, Ama Yine de Azalma Değil, Artış Var Hıyar Sayısında, Bu da Demektir Ki, Hıyarlık İnsanoğlunun Mayasında...
Mesaj tarihi:
Gidince şehir meydanına çık deki
"ayağa kalkmayan bursalı olsun" diye bağır !
benim için yaparmısın[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku

[Bu mesaj kermit_frog tarafından 23 Nisan 2004 00:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Niye geliyorsun satranç turnuvası mı cnku bi ark daha gelicek turnuva yuzunden yarın bursaya[signature][hline]MKC
bonus:zlorwf sen misin?
Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
Mesaj tarihi:
yok benimde kuzen-hala-enişte falan ordada antalyadan bursaya babaanne geliomuş.bi göriyim diye gidiyorum.
ehehehe kermit_frog :D!!!!
MUHAHAHAHA![signature][hline]Yıllardır Yiyip Duruyoruz, Tabaklar Dolusu, Cacık ve de Salata, Ama Yine de Azalma Değil, Artış Var Hıyar Sayısında, Bu da Demektir Ki, Hıyarlık İnsanoğlunun Mayasında...

[Bu mesaj Behemoth tarafından 23 Nisan 2004 00:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
İskenderoğlunun döneri iyi değil, lastik gibi bide çok ağır, Santral Garaj daki Uludağ kebapçısına git yanında da ayran değil şıra iç.ama mekan lüx bi yer değil.

Heykelde PTT-Ziraat Bankası aralığında 50 m yukarda solda Küçük saray pideli köfte salonu var ordan 1.5 pideli köfte ye.

Kestane şekeri yanında Kafkas'tan "karyoka" al. sonra ye.

sonra nalbantoğlunda Ülkü pastanesinden "ekler" ye.[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes..
Mesaj tarihi:
adam Bursaya gitmeden boğazının derdine düştü
babannem böyle derdi hep :P
sen önce bi git yemek yiycek yer bulursun :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
As merkez de neişiniz var, Tophane ye gidin, Koza han'a gidin sonraa kültür park güzeldir, Tarihi çınar var güzeldir, hatırladığım kadarıyla 1-c otobüsü heykelden tarihi çınara gidiyodu.[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes..

[Bu mesaj Rahan tarafından 23 Nisan 2004 01:47 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...