Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yarın bursadayım.

Behemoth

Öne çıkan mesajlar

yarın bursaya gidiyorum benden istediğiniz birşey var mı :)?veya fotoğrafını çekip buraya koymamı istediğiniz :)?[signature][hline]Yıllardır Yiyip Duruyoruz, Tabaklar Dolusu, Cacık ve de Salata, Ama Yine de Azalma Değil, Artış Var Hıyar Sayısında, Bu da Demektir Ki, Hıyarlık İnsanoğlunun Mayasında...
Sosyal ağlarda paylaş

tamam koyarım yeterki sen iste ;-).heykelde gerçek iskenderin yeri var.çok şirin bir dükkan.hala eski haliyle duruyor koltuklar falan...ohhh şimdiden acıktım :-P.....[signature][hline]Yıllardır Yiyip Duruyoruz, Tabaklar Dolusu, Cacık ve de Salata, Ama Yine de Azalma Değil, Artış Var Hıyar Sayısında, Bu da Demektir Ki, Hıyarlık İnsanoğlunun Mayasında...
Sosyal ağlarda paylaş

ben istiyorum ama :).bursaya kadar gidipte isklender yenilmez mi yahu?bide ordan kestane şekeri alırım ben şimdi ohhhh........
:-P.[signature][hline]Yıllardır Yiyip Duruyoruz, Tabaklar Dolusu, Cacık ve de Salata, Ama Yine de Azalma Değil, Artış Var Hıyar Sayısında, Bu da Demektir Ki, Hıyarlık İnsanoğlunun Mayasında...

[Bu mesaj Behemoth tarafından 22 Nisan 2004 23:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

söylerim estel.....bak gerçekten diyorum evlerini söyle kapılarını çalıp estelden size selam var diyeyim :D.
(tabii sonra bu delimi ne diye polis çağırısınlar.)[signature][hline]Yıllardır Yiyip Duruyoruz, Tabaklar Dolusu, Cacık ve de Salata, Ama Yine de Azalma Değil, Artış Var Hıyar Sayısında, Bu da Demektir Ki, Hıyarlık İnsanoğlunun Mayasında...
Sosyal ağlarda paylaş

eee estelcim çok pardon ama ben bursaya gitmiyecektim sana şaka yaptım :-P.
*!inşallah gideceğimi anlamaz diye düşünür....*[signature][hline]Yıllardır Yiyip Duruyoruz, Tabaklar Dolusu, Cacık ve de Salata, Ama Yine de Azalma Değil, Artış Var Hıyar Sayısında, Bu da Demektir Ki, Hıyarlık İnsanoğlunun Mayasında...
Sosyal ağlarda paylaş

Gidince şehir meydanına çık deki
"ayağa kalkmayan bursalı olsun" diye bağır !
benim için yaparmısın[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku

[Bu mesaj kermit_frog tarafından 23 Nisan 2004 00:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yok benimde kuzen-hala-enişte falan ordada antalyadan bursaya babaanne geliomuş.bi göriyim diye gidiyorum.
ehehehe kermit_frog :D!!!!
MUHAHAHAHA![signature][hline]Yıllardır Yiyip Duruyoruz, Tabaklar Dolusu, Cacık ve de Salata, Ama Yine de Azalma Değil, Artış Var Hıyar Sayısında, Bu da Demektir Ki, Hıyarlık İnsanoğlunun Mayasında...

[Bu mesaj Behemoth tarafından 23 Nisan 2004 00:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İskenderoğlunun döneri iyi değil, lastik gibi bide çok ağır, Santral Garaj daki Uludağ kebapçısına git yanında da ayran değil şıra iç.ama mekan lüx bi yer değil.

Heykelde PTT-Ziraat Bankası aralığında 50 m yukarda solda Küçük saray pideli köfte salonu var ordan 1.5 pideli köfte ye.

Kestane şekeri yanında Kafkas'tan "karyoka" al. sonra ye.

sonra nalbantoğlunda Ülkü pastanesinden "ekler" ye.[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes..
Sosyal ağlarda paylaş

adam Bursaya gitmeden boğazının derdine düştü
babannem böyle derdi hep :P
sen önce bi git yemek yiycek yer bulursun :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sosyal ağlarda paylaş

As merkez de neişiniz var, Tophane ye gidin, Koza han'a gidin sonraa kültür park güzeldir, Tarihi çınar var güzeldir, hatırladığım kadarıyla 1-c otobüsü heykelden tarihi çınara gidiyodu.[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes..

[Bu mesaj Rahan tarafından 23 Nisan 2004 01:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...