St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 şimdi izlediğim bir ürün var.1ytl den açmış adam ama asgari fiyat var.bu asgari fiyatı öğrenmemin bir yolu var mı?ya da direk asgari fiyat neyse onu teklif etme şansım var mı?ya da satıcıya nedir kardeşim bunun asgari fiyatı söle verelim diye sorsam ayıp olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ayip yatakta olur. sorabilirsin, hatta aradan gittigidiyor'u da cikartabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Teklifleri 1 ytl 1 ytl arttırabilirsin verebileceğin kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Ben böyle durumda direk saticiyla mesajlasiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 evet en mantiklisi saticiyla mesajlasmak cogu satici kabul etmiyo ama aklinda olsun gitti gidiyor disinda calismiyorum diyor giiti gidiyor %10 aliyo adamlar goz ardi ediyo bunu adam satamam solemem derse 1 1 yukselt iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar