nameless Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 kodlamadan anlamayanlar için basit bir blog uygulaması geliştirmeye koyulmuştum. bu sırada basit bir editör oluşturmanın iyi olacağını düşündüm ve ortaya bu editör çıktı. javascripti öğrenmem ve biraz da olsa kendimi geliştirmem için iyi bir fırsat oldu. javascript bölümünü incelerken umarım aşırı amatörce kodlandığını düşünmezsiniz.not so rich text editor özellikler: - temel wysiwyg özellikleri (kalın, italik, altı çizgili yazı yazma, link ekleme, font değiştirme, font rengini değiştirme, html kodlarını gösterme...) - iframe kullanarak async. image upload etme - preview özelliği çok ahım şahım bir şey değil ama paylaşmak istedim. işine yarayanlar olabilir. kendimi ve projeyi geliştirmem için fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Bikaç yıl önce aynısını yapmıştım sonra mum tepeme binmişti bi tartışma olmuştu tam neden kaynaklandığını hatırlamıyorum ama :) Güzel gözüküyor, direk demo page koysaydın keşke =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ahaha tepene mi bindim? o zaman nameless'a da birşeyler söyliyim de haksızlık olmasın :P şaka bi yana, başlangıç aşaması için güzel bir çalışma. ellerine sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 hatırladım ben o topici =) hatta: http://forum.paticik.com/read.php?6,1951806,page=1 valla böyle çalışmalar güzel tabii, topluma faydalı. destekliyorum. işte yorum budur hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ahaha ben de şimdi "buldum lan buldum" demeye geldim. oturdum brigand'ın açtığı tüm konuları okudum konuyu bulcam diye.. başarılı bir (kontrolden) çıkış yapmışım =) you don't mess with the zohan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 :P 1.5 yıl olmuş Js eksiği hissediyordum ben de ondan yapmıştım. Böyle bir proje yapınca insan eksiklerini kapatıyor çok daha iyi anlıyor öğrenmek istediklerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 İsim şahane =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 teşekkürler cevaplarınız için. ileride daha kullanışlı olması için tüm sayfayı javascript ile oluşturacak bir versiyonunu geliştirmeyi düşünüyorum (basit bir element yaratma fonksiyonum var dandik library içine). blog projem için bir avantajı olmayacak ama kullanmak isteyenler için güzel olabilir. bu akşam da demo page yayınlamaya çalışıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar