Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 renown ranklar hakkında şu bilgiyede eklemek isterim o max renown rank a gelmek kasmakla olacak birşey değil. deli gibi zaman geçmesi gerekicek gibi gözüküyor. zaten Mythicin önceki oyunu Daoc ta maximum RvR rankına insanlar oyun çıktıktan 4 yıl sonra gelebilde oda tek tük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 abi cok tesekkurler bilgiler icin, toplam 5-6 saat oynadim, level 4 e kadar white lion ve squig herder oynadim. Squig herder daha benim classim, ranged oldugu icin. heralde squig herderla gidecem.. onun disinda oyun daha bi benim gibi oyuncular icin design edilmis anladigim kadari ile, yani wow daki o grup bulma sikintisi nerdeyse yok gibi, public questler, diger pvp ogeleride oyle yani, o yonden cok hosuma gitti. evet severek oynicam gibi.. onun disinda oyun daha iyi olabilirmis bence. gerci daha cok bisi oynamadim dogru ama su ana kadarki izlenimlerim oyle.. yani leopar'a da dun onu soyledim. flamewar baslatmak istemiyorumda, wow daha iyiydi ilk levellerde, daha cok kendine bagliyordu, sehir tasarimlari daha guzeldi (leo dedi destro larin ana sehri sahesermis, bilmiyorum gormedim daha) ama wow un o anlamda ilk levellerde daha cok baglamisti kendine. mesela en iyi ornek ilk basadigimda kendimi frenlemekte zorluk cekmistim, bos anlarimda oynayasim geliyodu. simdi oyun bende dunden beri girmedim 24 saat oldu neredeyse simdi girecem, oyle hadi aciyim oyniyim hevesi yaratmadi nedense, belki ilerki levellarda olur.. onun disinda wow un cok eksik yonunu duzeltmisler, birde iyi olan yonlerini alsalarmis tam baba olurmus.. ilk izlenimler boyle.. grafiklerde daha iyi wow dan ama 4-5 sene oncenin teknolojisinden 4-5 senelik bir fark koyamamislar.. ama wow da gicik oldugum butun noktalar duzelmis, takdir ettim yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 grafikler çok kötü, gerçekten çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 abi o kadarda kotu degil grafikler, wowdan (lich kingle dynamic shadows gelecekmis ama ben bilmem tbcyle kiyasliyorum)iyi aocden kotu. eger grafikleri sevmediyseniz ve ayarlari sadece oyun ici options menusunden degistirdiyseniz sebebi bu da olabilir. ben mesela ekran karti driver ayarlarindan anti-alising, v-synch felan actim, herseyi kokledim gayet guzel oldu grafikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Glatheros said: grafikler çok kötü, gerçekten çok kötü. Valla gayet memnunum grafiklerden. 4AA, 8AF + High oynuorum, süper görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 hangi serverda oynuyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 aki head live disable oldu, az sonra box i almaya gidicem unuttum sunucuyu gelince yazayim, gel valla buraya super olur.. insallah lag olmaz tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 lag sorun olmaz heralde, destruction di mi, saat farkindan pek beraber oynayamayiz ama acarim bi karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ironclawda destroyuz, darklandsdede order acicaz herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 darklandsde aciyorum bi order ona gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 abi once ironclawda destro acsan, order acmamiza daha baya var, destroyla basladik :) (ha bide benim head-start kodu bitti ve oyunu alamadim bazi nedenlerden dolayi, pazartesi felan donucem herhalde oyuna) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 destro zaten oynuyorum us serverlarinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar