Suark Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Şimdi bilen arkadaşlara danışayım dedim, bir arkadaşım mimar olmak isterdi hep,öss felan farklı bir bölüme girdi. Ve sanırım hala istiyor - uzun zamandır goremıyorum - Şimdi ona doğum gününde ( daha çook var ) böyle bi kitap seti felan almak istedim, tabiki onu aman aman bi yerlere taşımaz bu kitaplar belki ama birşeyleri ateşler güzel bir hediye olur diye düşündüm. Kitap vs veya multimedya olarak ne bulabilirim bu tür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 noyfer miydi neydi onu al ama adam giremediyse üzersin adamı bu kitabı alarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bakıorm da pek bıse bulamadım gıbı nofer sanırım asıl adı? kıtapları mı var?Böyle set halinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 fehmi kızıl ın kitaplarına bak teknik çizim ve mimari üzerine çok iyidir hocam :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Abi adamın yarasına tuz basma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 çok saolun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 merdivenler diye bi kitap var onu kesin al çok yararlı ve de neufert den 15 kat felan ucuz : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Çokakıllıadam said: Abi adamın yarasına tuz basma. Bana hediye alınacak sanki bir kızmış gibi geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 eet =) ama çook uzun hıkayesı var sanırım bıde "kazanıp" aılesı tarafından "aman bosver" tarzı bı etkılenmeyle gıdememe durumu var. Ben ateşi yakmaya çalışıcam sadece ya,anlamlı guzel bı hedıye olsun. O kıtaplara bakıcam gıdıp, sora bide netten beleş kitaplar var, bi derleme yapıp bastırmayı düşünüyorum. Sora sora bide güzel bisurru yapı bulup resmını koymayı falan dusunuorm, sağlam mimarlar hakkında bi tarih kitabıda buldum mu temamdır. Çok saolun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 nişan, düğün ne zamana? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 haahh ne ısmarliim sana =) yok ya, ufukta bilem yok mumkun bılem deıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 platonik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 maximum ne kadar vermeyi düşünüosun çünkü geneli pahalıdır bunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar