Absolut Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Site tekrar aktif oldu galiba gözümüz aydın. PS: Umarım bir sazanlık yapmıyorumdur. Sizler de günlerdir giremiyordunuz değil mi?[hline]Kalplerdeki Kaymak Orcas Kirpi Absolu Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Oleyyyyyyyyy :)[hline]Oky Wan Kenobi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Eheh sanırım yanılmıyorsun eğer yamnılıyorsan ortada iki sazan var ii olmuş valla mutlu oldum görünce[hline]--------------------------------------------- RK1 "Onzac" The Clan Martian Artist "ederan" OT Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Gönderdikten sonra farkettim ve değiştirdim de fixörün olayı bambaşka izin ver o öle kalsın.[hline]--------------------------------------------- RK1 "Onzac" The Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 hm birini omniden kurtarmısız gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Aradan geçen paticik in kapalı olduğu zamanı iyi değerlendirdim baya Dis le beraber baya gezdik tozduk TOTW bitti filam. Ee arada baktım yeni açtığım MA olmuş lvl 80 ilk charım olan Ederan 69 da MA olarak oynamak daha çok zevk verdiğinden dolayı onu main olarak oynamaya başladım aradada yeni bir trader açtım (lvl 21 henüz) sonuçta baktımki olay tamamen clandan kaynaklanıyor oyundan daha çok zevk almaya başladım ortalık Dyna Camp kaynıyor yapıcak hiçbirşey olmazsa gidip tek başıma Dyna Camp basıyorum dolayısı ile ailecek Clan olduk bizde. Tavsiye ederim hem denilene göre ortalıkta gezen bütün mobların sebebi omniymiş ona göre yarın birgün eciş bücüş birşeye dönüşmeyin kazayla.[hline]--------------------------------------------- RK1 "Onzac" The Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 80 den sonra ek keyifli lvl alma yeri mort cyborg kampları. Genelede mob başına 60-80k alıyorsun ve add ihtimali baya düşük. Yani ortalama bir 80lik teamle gayet sağlam lvl alabilirsin. Lootladıklarında cabası :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 bi omni biz kaldık galiba ortamda :-P[hline] AO-Swg-WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 heheh bekleriz sizide :)[hline]--------------------------------------------- RK1 "Onzac" The Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar