di Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Selam, Bu konuyla ilgili dökümanlara ihtiyacım var. Motorsuz araçtan kastım genelde bisiklet-vari araçlar ama elektrikli motorlarla da çalışmayı düşünüyorum. Nette aradım ama pek kaynak yok sanki. Daha doğrusu aradığım tipte birşey bulamadım. Yardımcı olabilecek olan var mı acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 pati de şöyle bişey vardı zamanında, ne kadar işine yarar bilemiyorum ama bir iki tüyo var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Aklında ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Şöyle 4 tekerli, üstünde hem elektrik motoru hem de pedal bulunan bir alet var esasen. Yerden biraz yüksek, biraz da ağır -yanımdan kamyon falan geçince beni fırlatmasın diye. Biraz ütopik şu anki şartlarıma göre ama şansımı denemek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 araç tasarımımı kolay gelsinnn :)) goodluck have fun sen biraz daha atv nin basık olanınımı istiyosun? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar