Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

meetmyplanet.net


Cooldragon

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar
Şimdi meetmyplanet.net diye bir site var. Kendi sitelerindeki açıklama söyle: "a simple tool that enables you to connect with locals when you travel, and travelers in your area" yani gezmek için gideceğeniz ülkede yaşayanlarla yada o ülkeye gezmeye gitmiş diğer kişilerle tanışmanızı sağlıyor.

Benim merak ettiğim bu siteyi kullanan var mı? Bu siteden tanıştığı birinde kalan var mı? yada birini misafir eden?

Feedback diye bir bölüm var. Bu kısımda birisini misafir etmişse yada misafir olarak kalmışsa. O kişi hakkında yorum yazıyor. Birisini misafir ediceksek yada misafiri olacaksak buraya dikkat etmek gerekir herhalde. ama genellikle herkesin bu kısmı boş. Bide mavi bir logo var. Mouse ile üstüne gelince bu kişinin şu kadar uluslar arası kontağı var yazıyor. Bunun ne olduğunu anlayamadım.

Buna benzer site varsa adresini yazarsanız sevinirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bi postkart sitesi vardı ya, çılgın gibi postkart yolluyordu insanlar birbirlerine, o siteden evlenenler felan olmuştu da, adını hatırlayamadım, bayağı sağlam bir siteydi, random birisi çıkıyordu, sen ona kart yolluyordun, kartı alınca o onaylıyordu felan, koleksiyoncular için vs.. de süper bir olayıd, epey bir süre takılmıştım ama cidden hatırlayamadım, hatırlarsam yazıcam :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...