Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime ve yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok ben anime tarzı hiç çizim yapmadım şimdiye kadarda bi deniyim istedim :) genelde ilistürasyon ve obje ağırlıklı çalışıyorum ben. Bazen diyorum acep wowdaki ssleri çizmeye devammı etsem diyede o zamanda wowu özlüyorum soyutlamaya çalışıyorm halen kendimi. :)
Mesaj tarihi:
Bak işte anime- mangalarla ne kadar alakasız olduğum belli oluyo ordan bile hehe :) yok ya keyfi çizim olarak güzel geldi az çalişim onlara :)
Mesaj tarihi:
yani keyfi çalışmak farklı bi durum ama bu zamanını kendi tarzını yaratmaya çalışarak geçirebilirsin bence, zaten var olanı kopyalamaya çalışmak yerine, sonuçta seri üretim gibi bi derdin de yok yani :) 2. sınıftaki hocamın sitesi, baya kaşaklıdır kendisi :) yağlı boğayla çalışıyo genelde, o açıdan çok farklı bi durum ama genede kişisel tarza dair bi fikir vermesi açısından.
Mesaj tarihi:
Ya anime kafam pek sorun diil bide hani böle animelerde çizilen çözler kısa çizgilerle anlatmak istedini gösterme olduğu için istedim o siteleri hani hiç bi bilgim yok :D. Zaten aynısını kopyalamıyorum hiç bi zaman kafamda bi kaç şey var onları çiziorm :) ama hani eksik bi yeri nası yaparım diye düşünceğime örnek araştırıyorum :)
  • Yeni Oluştur...