Dolis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Arkadaşlar anime çizgi tarzı kendimi geliştirmek için bakarak çizebileceğim siteler varmı bildiğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandino Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ben netten pdf kitaplar çektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 evet nette bissuru kitaplar var ama anime cizmeyin yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 yok ben anime tarzı hiç çizim yapmadım şimdiye kadarda bi deniyim istedim :) genelde ilistürasyon ve obje ağırlıklı çalışıyorum ben. Bazen diyorum acep wowdaki ssleri çizmeye devammı etsem diyede o zamanda wowu özlüyorum soyutlamaya çalışıyorm halen kendimi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 www.deviantart.com tutorial yazınca çıkıyor bir sürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 saol beilowcum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 manga de, anime animasyondur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Bak işte anime- mangalarla ne kadar alakasız olduğum belli oluyo ordan bile hehe :) yok ya keyfi çizim olarak güzel geldi az çalişim onlara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 yani keyfi çalışmak farklı bi durum ama bu zamanını kendi tarzını yaratmaya çalışarak geçirebilirsin bence, zaten var olanı kopyalamaya çalışmak yerine, sonuçta seri üretim gibi bi derdin de yok yani :) 2. sınıftaki hocamın sitesi, baya kaşaklıdır kendisi :) yağlı boğayla çalışıyo genelde, o açıdan çok farklı bi durum ama genede kişisel tarza dair bi fikir vermesi açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Ya anime kafam pek sorun diil bide hani böle animelerde çizilen çözler kısa çizgilerle anlatmak istedini gösterme olduğu için istedim o siteleri hani hiç bi bilgim yok :D. Zaten aynısını kopyalamıyorum hiç bi zaman kafamda bi kaç şey var onları çiziorm :) ama hani eksik bi yeri nası yaparım diye düşünceğime örnek araştırıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 aynısını kopyala, bi bak adam ağlıyan yüzü ağlıyan yüz haline getirmek için naapmış. ayrıca manga cizmek için manga oku direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Ben devianarttaki tutoriallara çalışıyorum az az güzel pratik oluyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Denicem işallah ya bi ara vakit bulursam :)ama eğlenceli bi iş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar