Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 dağ gibi bulaşık birikmiş onları yıkamam lazım. daha sonra evi süpürmem ve tuvalet ve banyoyu yıkamam lazım. evde yalnız kalmanın kaçınılmaz sorunları :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Ailen gelir o kadar temizlersin beğenmezler ev leş gibi derler:( Kolay gelsin ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 dün aynı işlemlerden geçtim ben de.:P kolay gelsin dileklerimle eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 evde yanlız kalcam diye seviniyodun bide asdasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 21 gün evde yalnızdım. Gaytette kolay geldi. Gözünde büyütme derim. ama bi erkek olarak çamaşır asmayı bayaaa bayaaa yadırgadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar