pogodi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 LAN YAKTINIZ BENİ TAM ADAMA PARA KARŞILIĞI ŞESUNUN NUMARASINI VERİYORUM ÜHÜHÜÜH PM ATAMADIM BİRDEN
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 roket adam said: sesu niye kızdı ya durup dururken? özel yaşama saygı vs olabilir mi acep? 67sf ne be bu arada.. kilitlenirse bile silinmesin baştan bi okuyalım şunu haftasonu falan..
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 yeni bir boyut daha kazandı bu topıc sayın seyırcıler temposu yenıden arttı gelısmelerı heyecenla beklıyoruz
oper Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 sesu said: oper said: bilmem sesu belki hoşlandığın biri vardır sdfdfgdf olaya farklı boyutlar getirelim :D sinirlendirme beni ben sen miyim forum üzerinden ona buna yazayım ahah allasen kime yazmışım söyle. söyle de benim de haberim olsun :D neden gerildin geyik yapıyoruz burası garbıç değil mi?
kitana Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bence cons un fake i ya da ergenekon dediğim gibi oper valla dikkat et en son zenci dediğim beyaz bi ışık gördüm
Voys Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 cons en son cırcırdı, herhangi bişeye bu kadar odaklanamaz
Öne çıkan mesajlar