Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 100 sayfa olacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 lan marsilya-liverpool maçından daha heycanlı sigaramı yaktım nescafemi aldım izliyorum burayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 oha 67 sf!! özetle ne oluyor şimdi? katil kim? biri bi özet geçebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Abi her 10 sayfaya bi özet istiyorsunuz ama olmazki. Nerede araştırmacı gençlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Henüz romantik kısmı yeni atlattık, oğlan kız tarafından alay edildi. Gerilim yeni başladı, gel gel kaçırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 dasaaa said: oha 67 sf!! özetle ne oluyor şimdi? katil kim? biri bi özet geçebilir mi? katil ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 dasaaa said: oha 67 sf!! özetle ne oluyor şimdi? katil kim? biri bi özet geçebilir mi? bi önceki sayfaya bak anlarsın çoğunu ben oraya baktım sadece. orda uzaya göndermek için yetiştirdiğimiz elemanla tanışacaksın. bi de ben az sonra fizik çalışmaya gideceğim (evet tatilde fethiyede) olanları iyi not et, astronotumuzun gelişimini takip edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 dur lan dur! özeti şimdi okudum.. vay anasını yaw.. çetele dökmüş herif.. olm camının önüne kırmızı boya ile seni sefiyom şesu yaz sen gazetelerde okuruz artıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 stalker kokusu alıyorum!! - ^ (tek kasını kaldırmıs smiley) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ergenekon bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Psikopatiyle sesu bide akraba falan çıksalar iyice dram olsa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 esassen biz yanlış yapıyoz mahallenin kızına asılıyorlar biz burda oturup geyik yapıyoruz nerde bizim delikanlılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 susurluk gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 sesu başkalarının dikkatini çekmek istiyor olabilir mi acaba? bu yolla kendini o kişiye tanıtmış oluyo mesela.? babam yazar, evde plazma var vs? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ya yapmayın allah aşkına patide prim mi yapıcam şaka mı yapıyosun oper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 abi oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Herkes senin gibi abaza değil arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 olası gazete haberi "bugün sefgili kızımı platonik seven malın birisini camımızın önünde, sokağa yazı yazarken buldum.. ne çabuk büyüyorlar değil mi? arabadan aldığım kriko ile kafasını yardım sanırım. sanıyorum, emin değilim çünkü kırmızı boya ile yazıyordu ve ben vururken kafasına, kovayı hava fırlattı korkudan ve üstü başı kırmızı boya oldu.." imza:necati d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 oper said: sesu başkalarının dikkatini çekmek istiyor olabilir mi acaba? bu yolla kendini o kişiye tanıtmış oluyo mesela.? babam yazar, evde plazma var vs? :D ihtimaller yüksek gerilim olmasın konu kitlenmesin çok heycanlı 23 yaşıma kadar ilk defa böyle bişey gördüm asdafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bilmem sesu belki hoşlandığın biri vardır sdfdfgdf olaya farklı boyutlar getirelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 sesu niye kızdı ya durup dururken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Kendi ellerinizle beslediniz =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 oper said: bilmem sesu belki hoşlandığın biri vardır sdfdfgdf olaya farklı boyutlar getirelim :D sinirlendirme beni ben sen miyim forum üzerinden ona buna yazayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 kırlı çamaşırlar dökülüyorrr UUuuUUUUu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Uğur Dündarı çağırın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar