Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Headstart Code Giriş, Spam Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Narbonzar said:
Beyler ben yeni acc almıştım normal register etti mail geldi koduda girdim kod mailide geldi ama Account login kısmına girmek istedim fakat şifren yanlış diyor (servera girmekten bahsetmiyorum) Acc açılması içinde belli bir süre mi lazım?
CE kodunu girdin dimi SE değil ?
Sosyal ağlarda paylaş

Twisty said:
Narbonzar said:
Beyler ben yeni acc almıştım normal register etti mail geldi koduda girdim kod mailide geldi ama Account login kısmına girmek istedim fakat şifren yanlış diyor (servera girmekten bahsetmiyorum) Acc açılması içinde belli bir süre mi lazım?
CE kodunu girdin dimi SE değil ?

Evet CE kodu
Sorun CE kodu girmeden önce hesabı açmamdan mı onu anlamadım
Hesap sanki yokmuş gibi şifre geçersiz diyor
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi çok bilgim yok bu konuda fakat forumda yazılanlardan anladıgım akdarıyla patcher a girebilsem fakat serverların kapalı oldugunu gorebilmen lazım yanlışsam arkadaslar duzeltir fakat kullanıcı adını veya sifreni kabul etmiyorsa ben bi mail at derim veya bilgisi olan arkadaslar daha iyi bişeyler soyler
Sosyal ağlarda paylaş

betayada giremedim hs yede giremiyorum sürekli

Greetings,

Your code hasn't been registered. Click here to view the reason.

The login you used is: ku.....
The code you used is: PCEA.................

Please check your login, password and code carefully before doing another attempt.

The WAR Team

diye bir mail geliyor bunun çözümü nedir bilen varmı?
Sosyal ağlarda paylaş

Blackice said:
Bende de aynı hatayı veriyor fakat kullanıcı adım veya şifremin yanlış olmadığından da eminim... hatta aynı kullanıcı adı ve şifreyle oyuna giriyor şu anda...

aynen bende eminim ama kabul etmiyor, password u tekrar yollatmak içinde bir bölüm bulamadım
Sosyal ağlarda paylaş

We are glad to announce that it is once again possible to log in with your account at war-europe, as well as retrieve lost passwords.

Please note; in order to limit the amount of traffic on our web servers during the critical days around head start and live launch, these functions will not be available on September 14th, 15th and 18th, so make sure you are prepared in beforehand.
Sosyal ağlarda paylaş

KillerLord said:
We are glad to announce that it is once again possible to log in with your account at war-europe, as well as retrieve lost passwords.

Please note; in order to limit the amount of traffic on our web servers during the critical days around head start and live launch, these functions will not be available on September 14th, 15th and 18th, so make sure you are prepared in beforehand.

tam kapanmadan önce acc açıp cd key girmiştim
muhtemelen yandı bizim hesapalar 16sına kadar
Sosyal ağlarda paylaş

resmi siteden code bölümüne gir daha önce denediğin hesaba aynı bilgileri yaz login şifre email gibi kayıt olduğun da kayıt olduğun hesap doğrulandı mı ? doğrulanmadıysa bundan da olabilir bir başka email ve isim ile hesap aç diyeceğim ama kayıt kapalı :D bilgileri değiştirirsen sonra sana bie hesap verebilirim.

Forme said:
betayada giremedim hs yede giremiyorum sürekli

Greetings,

Your code hasn't been registered. Click here to view the reason.

The login you used is: ku.....
The code you used is: PCEA.................

Please check your login, password and code carefully before doing another attempt.

The WAR Team

diye bir mail geliyor bunun çözümü nedir bilen varmı?
Sosyal ağlarda paylaş

Forme said:
vallahi her türlü yardım için teşekkür ederim
:)

ama acayip sinirlendim bu işe resmen adamlar yoğunluğu kaldıramıyor ve kaldıramayacaklarını bile bile işe girişiyor.

Kayıt kapalı değildi
Baltadan değilde Code un üstündeki registerdan en son baktığımda kayıt olunabiliyordu

Sorun sanırım yeni kayıt olan hesapların onay maili gelmesine rağmen patch serverına girememesinde
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...