Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 az kaldı geliyom böyle giderse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 git, bizde orden oynıyalım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 aga oynayın benim için mi duruyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 abi tehditler savurdun "order oynarsanız giderim bu diyarlardan diye" napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Tehtid değil ki o eu da kalmamın tek sebebi beraber oynamak. E order oynarsanız giderim us e. Ayrıca order seçip ayrıldıktan sonra niye etkiler ki benim us e gitmem hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Acıldı ve girdim keyi bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Hatta mail bile geldi hemen. Head Start licence Head Start Collector's Edition period (14/09/2008 to 01/10/2008 included) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Nasıl login oldun, Hata msg ı verdimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Login olmana gerek yok direk Code kısmından girebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Ben de girdim, iki defa. Henüz mail gelmedi. Yatıcam dedim, yatamadım anasını satim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 yaklasik 4 saat kadar isteyenin keyini deneyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Girdik bekliyoruz maili, hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mail hemen geliyor bir cok kisiye gelmis zaten, bazıları Bonus item icin mail bekliyorlar. Hatta ben 2-3 kere girdim betadaki tecrübemden dolayı bir okadarda mail geldi, adamlar hızlanmıs anlasılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Geldi banada mail, Headstartımız hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Login kısmı calismiyor ama hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 bonus itemlar headstart keyle aciliyo olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Önemli degil o zaten dedigim gibi CODE kısmından girebiliyorsun login olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Arnis sendede Certain components could not be activated because they are incompatible with your account. We would like to advise you that those keys can be used to activate products on another account. dedimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Your CD-Key has been correctly registered. It also gives you access to the following components which have been activated: Head Start licence Head Start Collector's Edition period (14/09/2008 to 01/10/2008 included) Certain components could not be activated because they are incompatible with your account. We would like to advise you that those keys can be used to activate products on another account. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 aquila said: bonus itemlar headstart keyle aciliyo olmali. Ama artı bir key verdigine göre girilmeli bence, hatta onuda girdigimde kabul etti aynı sayfada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Oraya uzun zamandir girilebiliyordu zaten, hani saat 02:00 CET te acicaz falan diyince baska yer olmasi gerekir diye dusundum, hala tirsiyorum oraya girmeye nedense :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 spawn77 said: Arnis sendede Certain components could not be activated because they are incompatible with your account. We would like to advise you that those keys can be used to activate products on another account. dedimi evet aynısı Certain components could not be activated because they are incompatible with your account. We would like to advise you that those keys can be used to activate products on another account. The WAR Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Greetings Devro, Your CD-Key has been correctly registered. It also gives you access to the following components which have been activated: Head Start licence Head Start Collector's Edition period (14/09/2008 to 01/10/2008 included) Certain components could not be activated because they are incompatible with your account. We would like to advise you that those keys can be used to activate products on another account. The WAR Team Hayırlı olsun. :P Serverda görüşmek üzere. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 YA O KADAR AKTİF ETTİK MAVİDEN CE VERMİCEKLER ŞİMDİ FATURA YOKD İYE FPFPF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Bende girdim 2 keyi, mail bekliyorum bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar