Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 abı, lordlar buglı captaionlar buglı, aynı keep lord'u 10 kez %5' getirip buglanıp resetlediğimizi bilirim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 E düzelttiler işte son patchde. Olmuş diyo herkes ben denemedim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Var olan acc'a HS kodu girilecek diye biliyorum ama yanlısda olabilir millet bekliyor suan diger forumlardan gördügüm kadarı ile. Hala Beta kısmı var code sayfasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Onur, key i girdin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Açılmadı daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Arnis said: Var olan acc'a HS kodu girilecek diye biliyorum ama yanlısda olabilir millet bekliyor suan diger forumlardan gördügüm kadarı ile. Hala Beta kısmı var code sayfasında. Enis, beta ile ilgili birşey yazmıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Beta ibaresi kalktı ama HS ile ilgili birsey yazmıyor suan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 öyle beklersen kafayı çizersin git yat sabah baj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Başlık açtım, orayı spamleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drc Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 code sayfası acık su anda ama headstart olup lmadıgı yazmıyor heycanladımda biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Yeni favorimiz 1226 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 nerdeyiz şimdi 8 peaks de mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 axe bite pass en sekil server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Apache said: axe bite pass en sekil server aynen dolu olursa olsun abi burda oynayalım hatta order olalım dwarf olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 eight peaks iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 yalnız Eight peaksde ben Order tarafında Celtic Leaf Army'e üyeyim ve 200 üyesi var hehe. Çok pis satış olacak adamlara pati ile destro tarafına geçersem xP neyse napalım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Serverlar gözüktü ama hala aktif degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Çok server var bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ayrıca CLA nın forumlarına baktım 8 peaks deil AXE BITE PASS'da açıcaz demişler. Herkes orda açiomuş ne iş? ruslar da ordaymış. biz de oraya gidelim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 abi o ruslar 24 saat vodka içip oyun oynayan herifler. 190 sarışın rus hatunları değil yani. ama evet oyum axe bite dan yana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Son dakkada karar değiştirmek Çokda akıllıca olmaz sanırım. Duyan olucak duyamayan olucak. Bir yer seçildiyse Oranın kalması gerekir. Eight Peaks da açıcam bende, Gelenleri bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 The waiting is almost over, the Headstart will soon be here and your adventures can begin in earnest. We will be opening the servers at 15:30 CET this afternoon, all Collector's Edition pre-orders will be able to log in and begin their exploration of the Warhammer world. Battle awaits and adventure beckons! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Ya zaten 10 kişi miyiz neyiz haber verme sıkıntısı olmaz. Karar verelim hade 1 saat kaldı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Eight peaks degismez sanırım bu saaten sonra guildce ordayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar