Gangren Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Core * Axe Bite Pass * Karag Dron * Karag Orrud * Karak Eight Peaks * Karak Azgal * Karak Hirn Core Roleplay * Burlok Open RvR * Dragonback Mountains * Eltharion * Finuval Plain Open RvR Roleplay. * Alarielle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Karak Eight Peaks serverında başlamanızı öneririm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 axe dan yana oyum. ama büyük ihtimal yalan olcak benim headstart. off fatura gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drc Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 şimdi bütün pati ahalisi olarak bu serverda mı baslıyoruz ben warım daha oncede yazmısdım ama Draco - Chaos Chosen eight peaks +1 birde ben ob de karrag orrud da oynadım benim hosuma gitmisdi gerci cok bi fark olucagını sanmıyorum sonucda aynı yerde oynalım ben baska bisi istemem axe isim nedeniyle cok ilgi cekici gelicek insanlara onune gelen join i verecek sıkıntı olmasın sonra (forumlarada biri yazmısdı çaldım ama mantıklı ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Şiddetle Eight Peaks öneriyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Adı eight peak olan serverda bana orc oynatıcaksınızya... kötü insanlarsiniz siz. en son vardığım nokta budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Gangren said: Şiddetle Eight Peaks öneriyorum :) Sen öneriyorsan vardır birsey:) Dinleyin ahali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 :D Tmm hocam vardır bir bildiğin o serverda açarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drc Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ismin ne onemi warki bukadar sonucda aynı yerde oynamak icin kasıytoruz bukadar demi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bu arada kimler basladi head start'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Sayfanın aktif olmasını bekliyorum suan, hala acmadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 HS yarın başlıyor, bu gece sadece kodları girecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Evet ilk 414'ümü yemis bulunuyorum hatta hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bugun CE ciler giriyo dimi? SE ciler yarin giriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Cüce sen oynuyo musun ciddi ciddi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 evt pzt se ile gircez ea kodları gönderirse artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 darkfall cikana kadar oyniycam, sonra satarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Bu gece kimse yok, yarın öğleden sonra CE, sonraki gün SE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Cuce said: bugun CE ciler giriyo dimi? SE ciler yarin giriyo Evet bugün CE, yarın SE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Darkfall ben de düşünüyorum ama patlar o oyun =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 patlamaz patlamaz, cunkü paylıycak bişi yok oyunda. ha şöle patlar coooooook fazla bug olur ölümüne bug olur, warhammerın betasından beter bug olur o zaman patlıyabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drc Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Gangren said: HS yarın başlıyor, bu gece sadece kodları girecez iyide pre order box ı olan kullanıcaların tekrar girmesine gerek yok diye biliyorum hatam varsa duzeltin ortada kalmıyalım ,acc ı olan preordercılar aynen dewam edebilicek sanırım (bi yerlerde saglam sacmaladım ama hayırlısı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Headstart registration başladı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 warhammerın betasında bug mı vardı e yuh ayıp ya. Bi lotro bi warhammer en temiz betalardı wow dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Drc said: Gangren said: HS yarın başlıyor, bu gece sadece kodları girecez iyide pre order box ı olan kullanıcaların tekrar girmesine gerek yok diye biliyorum hatam varsa duzeltin ortada kalmıyalım ,acc ı olan preordercılar aynen dewam edebilicek sanırım (bi yerlerde saglam sacmaladım ama hayırlısı) Var, Pre-Order Pack alanlar, kodlarında yer alan PCEA01 kodlarını girmeli bu gece, yarın oynayabilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar