Qui Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Yelkencilik ile uğraşan pati varmı? Eşimle başlamayı düşünüyoruz ama bazı sorularımız var. Yardımcı olacak birilerini bulursam pek memnun olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Valla 2 sene sonra ben de giricem bu olaylara, ancak şimdilik hiç bir bilgim yok valla. Ama, Yelken federasyonu var, www.tyf.org.tr bir de www.yelkenci.org var bu ikinci sitede gerçekten faydalı bilgiler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 bizde -pati'de yani- istanbul sailing academy'den hoca var yeto takma adlı üye.. ben de şu başlıkta öğrenmiştim. Onunla temasa geçin bence. Aslında mart gibi ben de başlamayı istiyorum, ekim ve kasım biraz doluyum. o dönemde corevg'yi de işler hale getirmek için çaba ve vakit harcıyacağız tabii. aralık ve sonrası için ise açıkçası soğuktan dolayı yemiyor, evet.. mart gibi umarım girebilirim böyle bir işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 evet benim o , ama topici biraz geç farketimişim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necrodmus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=LGUVWZnzHgI&eurl= bunu istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 İstanbul Kalamış civarını düşünüyorsanız başlamak için yardımcı olabilirim. Genel olarak soruyorsanız da buradan sizi bilgilendirebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar