Baluu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 İlk hesap da psikopati, gg olmuş. Valla hiç sağlam değilsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Ya dalga da geçsin iyi güzel ama meraklandık biz pati olarak! Hadi bi ipucu?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psýkopati Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Baluu said: İlk hesap da psikopati, gg olmuş. Valla hiç sağlam değilsin :D Ulan biz burda aşk acısı çekiyoruz siz feyk paranoyasına takılmışsınız.Adam gibi isimle hesap almaya çalıştım onaylanmadı bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 allah aşkına bi isim ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Hayır, monitörümden feyk kokusu yükseliyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 dory ye laf yok adsafsfsd bu arada kız kim harbi merak ettim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Psikopati acını paylaşmak istiyoruz hadi ipucu?! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 meme var mı meme ona gel sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psýkopati Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Erkek arkadaşı varmıdır acaba.Hangi şanslı eleman elini tutuyodur şimdi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Başka zaman olsa çoktan bırakırdım bu topiği ama, yapcak bişi yok canım sıkılıyor. :D LoL ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 JD said: asasfasg! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psýkopati Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Lexius said: meme var mı meme ona gel sen Birader aşk diyoruz ne memesi,Eğer hayatında bikere aşık olduysan aşkla o işin hiç alakası olmadığını anlamışsındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Adam çığır oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Bu mantıkla gidersen bi delikanlı bulursun kendine anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 sen kıza aşık olursun ben memeye .. aşk dediğin açık bi kavram psıcım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psýkopati Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Tamam lan açıklıyorum birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Hmm uykum açıldı lan ilginç oldu bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 sen açıkla ben sevgilisi var mı söyliim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Simit çekti lan canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 aşkla o işin alakası yok nedemek peki. nasıl olmaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Önce neyi gördüğüne göre değişir fedem, bi önceki sayfada şair bu konuya değinmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 fifti fifti dedim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 versene ismini hem ismini vermen onu rencide etmez hatta hoşuna gider burnunu kaldırır falan zaten yenisin nolkca hem bak bi sürrü tanıdıgı var bu forumda insanların seni msn toplu görüşmesine alırız kaynaşırsın öle platonik olmaya gerek varmı belki oda seni begenir nolurrr isim veaarrr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psýkopati Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 İzinsiz şekilde başka bir üyenin fotoğraflarını, yanlış yorumlanabilecek, rencide edilebilecek bi şekilde koyduğum için Dynun mesajımı editlemek zorunda kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 iiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar