Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kardeşim olacak!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok mutluyum!artık uğraşabiliceğim bir kardeşim olacak :)!muahahaha çok mutluyum yahu :)![signature][hline]Yıllardır Yiyip Duruyoruz, Tabaklar Dolusu, Cacık ve de Salata, Ama Yine de Azalma Değil, Artış Var Hıyar Sayısında, Bu da Demektir Ki, Hıyarlık İnsanoğlunun Mayasında...
Mesaj tarihi:
16 yaşındayım[signature][hline]Yıllardır Yiyip Duruyoruz, Tabaklar Dolusu, Cacık ve de Salata, Ama Yine de Azalma Değil, Artış Var Hıyar Sayısında, Bu da Demektir Ki, Hıyarlık İnsanoğlunun Mayasında...
Mesaj tarihi:
said:
horacegoesskiing, 22 Nisan 2004 18:48 tarihinde demiş ki:
gerçi, bunu söleyebilicek biri sayılmam 10 yaşında teyzem var :D

hahaha[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
said:
horacegoesskiing, 22 Nisan 2004 18:53 tarihinde demiş ki:
ananem diil, üvey ananem. :/ bizim kanımızda var arkadaş... adamın yaş 70+ haala.. :D

ha üvey anane ise olabilitesi artıyor tabi
genç biridir sanırım
Mesaj tarihi:
said:
horacegoesskiing, 22 Nisan 2004 18:53 tarihinde demiş ki:
ananem diil, üvey ananem. :/ bizim kanımızda var arkadaş... adamın yaş 70+ haala.. :D

aahhaha![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
said:
horacegoesskiing, 22 Nisan 2004 18:48 tarihinde demiş ki:
gerçi, bunu söleyebilicek biri sayılmam 10 yaşında teyzem var :D

:D :D :D
Arkadaşında 10 yaşında dayısı var
Mesaj tarihi:
dellerdirmesin kardeşim beni yeter.severim ben onu.biraz yüzsüzlük olacak ama hani bana abi adayı yazısı :-P.[signature][hline]Yıllardır Yiyip Duruyoruz, Tabaklar Dolusu, Cacık ve de Salata, Ama Yine de Azalma Değil, Artış Var Hıyar Sayısında, Bu da Demektir Ki, Hıyarlık İnsanoğlunun Mayasında...

[Bu mesaj Behemoth tarafından 22 Nisan 2004 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
süper olur kardeş
ulan benim 3 tane ablam var çıldırıcam !![signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
başka kardeşim yok.[signature][hline]Yıllardır Yiyip Duruyoruz, Tabaklar Dolusu, Cacık ve de Salata, Ama Yine de Azalma Değil, Artış Var Hıyar Sayısında, Bu da Demektir Ki, Hıyarlık İnsanoğlunun Mayasında...
Mesaj tarihi:
behemot valla baya uğraşacaksın söyleyeyim.. alt değiştir falan fişmekan...[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Mesaj tarihi:
bakalım ne olacak görücez.altıma bi yazı verin abi adayı diye yahu :).[signature][hline]Yıllardır Yiyip Duruyoruz, Tabaklar Dolusu, Cacık ve de Salata, Ama Yine de Azalma Değil, Artış Var Hıyar Sayısında, Bu da Demektir Ki, Hıyarlık İnsanoğlunun Mayasında...
Mesaj tarihi:
Konuyla alakası yok ama şunu yazasım geldi, iyi okuyun soracam :D
"Yetismis bir kizi olan bir dulla evlendim.Babam uvey
kizima asik oldu, evlendi.Bu sekilde babam benim
damadim oldu, üvey kizim da babamin karisi olmasi
dolayisiyla benim annem oldu. Benim karim bir oglan
cocuk dogurdu.Bu cocuk tabiatiyla babamin
kayinbiraderi ve benim uvey annemin biraderi olmasi
nedeniyle de benim dayim oldu. Babamin karisi da bir
oglan cocuk dogurdu.Tabii dogan bu cocuk benim
kardesim oldu fakat ayni zamanda kizimin oglu olmasi
dolayisiyla da torunum oldu. Boylece, karim da annemin
annesi olmasi nedeniyle benim büyük annem oldu.Diger
taraftan ben de karimin kocasi,ayni zamanda onun
torunu oldugumdan, bir kimsenin buyuk annesinin kocasi
da buyuk babasi olacagindan dolayi, kendi kendimin
buyuk babasi oldum"[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
  • Yeni Oluştur...