Behemoth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 çok mutluyum!artık uğraşabiliceğim bir kardeşim olacak :)!muahahaha çok mutluyum yahu :)![signature][hline]Yıllardır Yiyip Duruyoruz, Tabaklar Dolusu, Cacık ve de Salata, Ama Yine de Azalma Değil, Artış Var Hıyar Sayısında, Bu da Demektir Ki, Hıyarlık İnsanoğlunun Mayasında...
DonCorleone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 allah kolaylık versin ben az çektirmemiştim abime zamanında afacanlıklarımla.. sen kaç yaşındasın bu arada aranzdaki yaş farkı ne kadar olcak yani
Mexican Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Hayırlısı olsun kaç yaşındasın bu arada?
Behemoth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 16 yaşındayım[signature][hline]Yıllardır Yiyip Duruyoruz, Tabaklar Dolusu, Cacık ve de Salata, Ama Yine de Azalma Değil, Artış Var Hıyar Sayısında, Bu da Demektir Ki, Hıyarlık İnsanoğlunun Mayasında...
DonCorleone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 fazla baya yaş farkı ama.. mutluluklar dilerim
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 oha![signature][hline]ben olmuşum imza..
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 gerçi, bunu söleyebilicek biri sayılmam 10 yaşında teyzem var :D[signature][hline]ben olmuşum imza..
Dojorel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 said: horacegoesskiing, 22 Nisan 2004 18:48 tarihinde demiş ki: gerçi, bunu söleyebilicek biri sayılmam 10 yaşında teyzem var :D hahaha[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
DonCorleone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 said: horacegoesskiing, 22 Nisan 2004 18:48 tarihinde demiş ki: gerçi, bunu söleyebilicek biri sayılmam 10 yaşında teyzem var :D oha annenen sen dogduktan sonra hala dogurmaya devam mı ediordu
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 10 yaşında teyze nasıl oluyor yahu, kafam almadı. Behemoth, seni de zor ama güzel günler bekliyor ;).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 ananem diil, üvey ananem. :/ bizim kanımızda var arkadaş... adamın yaş 70+ haala.. :D[signature][hline]ben olmuşum imza..
DonCorleone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 said: horacegoesskiing, 22 Nisan 2004 18:53 tarihinde demiş ki: ananem diil, üvey ananem. :/ bizim kanımızda var arkadaş... adamın yaş 70+ haala.. :D ha üvey anane ise olabilitesi artıyor tabi genç biridir sanırım
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 said: horacegoesskiing, 22 Nisan 2004 18:53 tarihinde demiş ki: ananem diil, üvey ananem. :/ bizim kanımızda var arkadaş... adamın yaş 70+ haala.. :D aahhaha![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Helal olsun amucamıza.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
Mexican Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 said: horacegoesskiing, 22 Nisan 2004 18:48 tarihinde demiş ki: gerçi, bunu söleyebilicek biri sayılmam 10 yaşında teyzem var :D :D :D :D Arkadaşında 10 yaşında dayısı var
Behemoth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 dellerdirmesin kardeşim beni yeter.severim ben onu.biraz yüzsüzlük olacak ama hani bana abi adayı yazısı :-P.[signature][hline]Yıllardır Yiyip Duruyoruz, Tabaklar Dolusu, Cacık ve de Salata, Ama Yine de Azalma Değil, Artış Var Hıyar Sayısında, Bu da Demektir Ki, Hıyarlık İnsanoğlunun Mayasında... [Bu mesaj Behemoth tarafından 22 Nisan 2004 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Brook Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Güzel olur bi kardeş. Keşke benimde ablam yerine kardeşim olsaydı sürekli uğraşırdım. Başka kardeşin varmı bu arada ?
kermit Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 süper olur kardeş ulan benim 3 tane ablam var çıldırıcam !![signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Behemoth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 başka kardeşim yok.[signature][hline]Yıllardır Yiyip Duruyoruz, Tabaklar Dolusu, Cacık ve de Salata, Ama Yine de Azalma Değil, Artış Var Hıyar Sayısında, Bu da Demektir Ki, Hıyarlık İnsanoğlunun Mayasında...
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 behemot valla baya uğraşacaksın söyleyeyim.. alt değiştir falan fişmekan...[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 kolay gelsin allah sabır versin aman o senle uğraşmasında!! ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Behemoth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 bakalım ne olacak görücez.altıma bi yazı verin abi adayı diye yahu :).[signature][hline]Yıllardır Yiyip Duruyoruz, Tabaklar Dolusu, Cacık ve de Salata, Ama Yine de Azalma Değil, Artış Var Hıyar Sayısında, Bu da Demektir Ki, Hıyarlık İnsanoğlunun Mayasında...
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyla alakası yok ama şunu yazasım geldi, iyi okuyun soracam :D "Yetismis bir kizi olan bir dulla evlendim.Babam uvey kizima asik oldu, evlendi.Bu sekilde babam benim damadim oldu, üvey kizim da babamin karisi olmasi dolayisiyla benim annem oldu. Benim karim bir oglan cocuk dogurdu.Bu cocuk tabiatiyla babamin kayinbiraderi ve benim uvey annemin biraderi olmasi nedeniyle de benim dayim oldu. Babamin karisi da bir oglan cocuk dogurdu.Tabii dogan bu cocuk benim kardesim oldu fakat ayni zamanda kizimin oglu olmasi dolayisiyla da torunum oldu. Boylece, karim da annemin annesi olmasi nedeniyle benim büyük annem oldu.Diger taraftan ben de karimin kocasi,ayni zamanda onun torunu oldugumdan, bir kimsenin buyuk annesinin kocasi da buyuk babasi olacagindan dolayi, kendi kendimin buyuk babasi oldum"[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Natural Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 bence bu olay karşısında aileni mümkün olduğunca sömür...[signature][hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Anti-Chemical Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;)
Brook Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Bayaa karmaşık bi mesele bence sen Reha Muhtar'a başvur ancak o çözer bu olayı. :D Şaka bi yana bu olay gerçekmi ?[signature][hline]I Only Die For This Woman [Bu mesaj Brook tarafından 22 Nisan 2004 22:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar