Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Ce alımları açılmış. netten alırken sipariş numarası ve preorder packden çıkan numarayı istiyorlar. da hangi numara anlamadım headstart code mu istiyor adamlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Hayır, Pre-Order Pack'te, küçük bir kağıt üzerinde Aral sipariş no var, odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 BU ÜRÜNÜ SADECE SİTEMİZDEN PRE-ORDER PACK SATIN ALAN MÜŞTERİLERİMİZ SİPARİŞ NUMARALARINI AYRICA PRE-ORDER PACK İÇİNDEN ÇIKAN NUMARAYI TARAFIMIZA BİLDİREREK(SİPARİŞ SONUNDAKİ AÇIKLAMA KISMINA BU BİLGİLERİ GİREREK) SİPARİŞ VEREBİLİRLER. sipariş numaram sitelerinde kayıtlı zaten ekstradan bir numara daha istiyorlar anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 içinde imza için olan bir kağıt varya onda yazıyor numara ama bulamıyom veleti haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 çüş nerden bulcam lan onu 6 ay önce verdim siparişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Bu yüzden vermezlerse silkerim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Ben siparişimi verdim bu arada, 140 YTL =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Of sıkıntı bastı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Faturayı kutunun içine koymuşum iyi ki:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bence sipariş kodu olanlar belli bende de yok 15 dakikadır odada her yerde ariyom yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Fatura veya Fiş'te mi yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 alahım kafayı yiyecem dün burdaydı şuan hiç birşey yok KODLAR bilem yok masamdan nereye gider bu kağıt az sonra evde katliyam yaşanabilir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Ya sıçayım napcan faturayı ya görünüyo işte orda aldığım allah allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 sorun olacağını sanmıyorum ama ben kod kağıdını bulamazsam ce yatacak headstart kodu offfffffffff çıldırmaya az kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Sıkma canını, hiç sanmıyorum CE'lerin hepsinin direk satılacağını, eğer zaten Mavi'den aldıysan, senin ismin kayıtlarında mutlaka vardır ve 2 hafta saklayacaklar sana ait olan kopyayı. Gidersin, anlatırsın, olsa olsa en fazla 20 YTL ekstra verip (indirimden faydalanmayıp) bi kopya alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Abi karnımda tümör çıktı galiba. Hayatımda hiç bu kadar gerilmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 yo yo ondan endişem yok ismim kayıtlı sitede login oldum alabilrisiniz yazıyor login olduktan sonra bende ama şuan ce içinden çıkan kod kağıdı yok ortalıkta headstart kodu + bonus kodu yani ob kodunu girdiğim için emailde bir kopyası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Bende verdim siparişimi...Bende kod kağıdı var ama bakalım kabul edecek mi pezo Goa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 gerekli kontrölü yapıp geri dönceklermiş oooof yarın çalışıyolar mıdır acaba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Ekmek said: Ya sıçayım napcan faturayı ya görünüyo işte orda aldığım allah allah dnr dan aldım faturasıda duruyor kart slıpıde hatta kutunun jelatınını bıle sakladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Zuahah.tecrübe konuşuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 kodu kabul etmıyor off. oglen bakacaz artık :S girdim valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 8 ile B ve D ile O harfleri birbirine benziyor.Bir daha kontrol edip dene :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 14/09/2008 10:14:54 WARHAMMER COLL. ÖN.SİP.BEKLİYOR bu ne ki =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 bekliyor işte, geldiğinde oyun yollanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar